«Bite» kļuvusi par «Apple» oficiālo partneri Latvijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Telekomunikāciju operators «Bite Latvija» («Bite») kļuvis par ASV tehnoloģiju uzņēmuma «Apple» oficiālo partneri Latvijā, informē uzņēmuma pārstāvji.

«Esam novērojuši, ka Latvijā pieaug pieprasījums pēc «premium» klases viedtālruņu modeļiem, tostarp «iPhone» tālruņiem, kas ir vieni no pieprasītākajiem «Bite» klientu lokā. Turklāt mūsu šā gada pavasarī veiktās aptaujas dati liecina, ka šā zīmola viedtālruņi plaši tiek izmantoti gan biznesa vidē, gan jauniešu auditorijā. Esam pārliecināti, ka ciešāka sadarbība ar ražotāju mums ļaus būtiski uzlabot klientu «iPhone» viedtālruņu lietošanas pieredzi un būtiski palielināt šo viedtālruņu pārdošanas apjomus,» sacīja «Bite» vadītājs Kaspars Buls.

Ņemot vērā «Apple» pārstāvju ieteikumus, «Bite» pielāgojusi savu tīklu speciāli šā ražotāja ierīcēm – tas ir pilnvērtīgi salāgots ar «iPhone» viedtālruņu programmatūru. Tāpat visi «Bite» pārdevēji izgājuši «Apple» produktu apmācību programmu, kas mobilo sakaru operatoram ļaus nodrošināt augstākā līmeņa «iPhone» lietotāju apkalpošanas standartu.

Kā liecina «Bite» pārdošanas rādītāji, pieprasījums pēc «iPhone» viedtālruņiem pieaug – pēdējo trīs gadu laikā tas palielinājies par 96%, un pašlaik pārdoto «iPhone» viedtālruņu skaits veido 15% no «Bite» kopējiem tālruņu pārdošanas apjomiem, taču uzņēmuma mērķis līdz gada beigām ir palielināt to noietu līdz 30%.

«Apple» oficiālie partneri Latvijā ir arī abi pārējie mobilo sakaru operatori - «Tele2» kopš pērnā gada, bet «Latvijas Mobilais telefons» (LMT) - kopš 2008.gada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu