Latvijā sāk «OnePlus 5» viedtālruņa tirdzniecību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas, 28.jūlija, Latvijā sāk piedāvāt iegādei eleganto «OnePlus 5» viedtālruni, kas jaudas ziņā sīvi konkurē ar citu ražotāju «premium» klases telefoniem, taču cenas ziņā ir daudz pieejamāks.

Viedierīci piedāvā mobilo sakaru operators BITE.

«OnePlus 5» lepnums ir ne tikai veiktspēja, bet arī tā dizains. Šis telefons slēpj sevī arī visnotaļ jaudīgu aprīkojumu, piemēram, 5,5 collu HD AMOLED izšķirtspējas displeju (1080 x 1920 pikseļi), ietilpīgu Li-Ion 3300 mAh akumulatoru un «Android» operētājsistēmas jaunāko versiju 7.1.1 Nougat. Tāpat tas aprīkots ar citu ražotāju flagmaņiem tik raksturīgo 2,3 GHz četrkodolu procesoru Qualcomm Snapdragon 835, kā arī dubulto kameru (16 un 20 MPix), kas ļauj uzņemt īpaši augstas kvalitātes attēlus.

«Ražotājs ir pacenties godam, jo «OnePlus 5» tiešām pārsteidz – šajā tikai 153g smagajā un 7,25mm plānajā ierīcē apkopoti šā brīža aktuālākie tehnoloģiskie risinājumi, kas mobilās pasaules priekšrocības ļauj izbaudīt augstākā kvalitātē nekā pierasts. Ne velti baumo, ka «OnePlus 5» varētu tikt atzīts par vienu no 2017.gada veiksmīgākajiem viedtālruņu modeļiem. Salīdzinot ar citām šāda līmeņa ierīcēm, «OnePlus 5» vienīgais trūkums, šķiet ir tas, ka šī telefons nav mitrumizturīgs. Taču to lieliski kompensē cena – tā ir augstāka nekā citiem «OnePlus» telefoniem, taču joprojām zemāka nekā citu ražotāju flagmaņiem,» norāda BITES Loģistikas nodaļas vadītājs Roberts Birnbaums.

Jāpiebilst, ka «OnePlus 5» viedtālrunis ir pieejams tikai divās krāsās, kas ir cieši sasaistītas ar tā operatīvās atmiņas iespējām, porti, viedtālruņa 64GB/6GB RAM versija pieejama tumši pelēkā krāsā (slate grey), bet 128GB/8GB RAM versija – melnā (midnight black). BITES piedāvājumā ir pirmā versija. Viedtālruņa pārdošanas cena ir 564 eiro.

Latvijā piedāvājumā ir arī «OnePlus 3T», kas pēc viedtālruņu veiktspējas vērtēšanas rīka «AnTuTu» jaunākajiem rezultātiem atzīts par trešo jaudīgāko viedtālruni pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu