Cat prezentē trīs jaunas izturīgas ierīces, tai skaitā planšeti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Cat phones iepazīstina ar trīs jaunpienācējiem savā produktu portfelī – nozīmīgi jaunumi ir izturīgo un elastīgo viedtālruņu piedāvājumā, un pirmo reizi produktu klāstā iekļauts izturīgs planšetdators. Jaunās ierīces izstrādātas, balstoties uz Cat phones līdzšinējo pieredzi nozares vadošo izturīgo ierīču veidošanā, ar kurām jūs vienmēr būsiet sasniedzams, neskatoties uz to, kādiem izaicinājumiem dienas gaitā jāstājas pretī.

Cat tālruņu lietotāji strādā dažādās nozarēs, kā arī piedalās aktīvās atpūtas pasākumos, kuru laikā mobilais tālrunis regulāri tiek pakļauts dažādiem pārbaudījumiem. Tālruņa lietotāji ir no visdažādākajām nozarēm: celtniecības, lauksaimniecības, drošības un transporta nozares, vai piedalās dažādās brīvdabas aktivitātēs – iet pārgājienos, dodas makšķerēt vai brauc ar velosipēdu. Jaunie Cat S41 un Cat S31 viedtālruņi ir aprīkoti gan ar dažādiem jauninājumiem, gan jau novērtētām īpašībām, kuras, kā liecina Cat phones veikto aptauju rezultāti, lietotāji patiesi novērtē, īpaši attiecībā uz akumulatora ietilpību, izturību, un ekrāna tehnoloģijām.

Cat S41 ir pēctecis viedtālrunim Cat S40, ar uzlabotu ietilpīgu 5000mAh akumulatoru , kas nodrošina līdz 44 dienām gaidīšanas režīmā vai 38 stundām sarunu režīmā 3G tīklā, kas ir īpaši noderīgi, ja dienas gaitā gadās nokļūt tur, kur nav iespējams uzlādēt tālruni. Ar tā jaudu ir pietiekami, lai uzlādētu arī citas ierīces un piederumus, izmantojot jaudas dalīšanas funkcionalitāti, kas padara tālruni par akumulatoru banku. Ar komplektācijā iekļautā USB jaudas dalīšanas savienotāja palīdzību Cat S41 uzlādēs citu ierīci vai piederumu, bet pārtrauks uzlādi, tiklīdz tiks sasniegts lietotāja uzstādītais akumulatora rezerves līmenis, kuru viegli iestatīt ar lietotnē iestrādāta slīdņa palīdzību. Šādi tiek nodrošināta lietotāja kontrole un iespēja izmantot savu tālruni kā akumulatoru banku bez nepieciešamības pārbaudīt, vai ar atlikušo akumulatora līmeni pietiks arī pašam tālrunim.

Cat S31 ir pēctecis viedtālrunim Cat S30 - pašam pirmajam Cat viedtālrunim, kurš tika radīts lietotājiem, kuriem bija nepieciešams uzticams tālrunis, uz kuru var paļauties. Aprīkots ar jaudīgu 4000 mAh akumulatoru, kas iestrādāts izturīgā IP68 ūdens un putekļu noturības, un MIL SPEC 810G standartiem atbilstošā tālrunī, kas izturēs kritienus no 1,8 metru augstuma uz betona un tiks galā ar visiem iespējamiem pārbaudījumiem, Cat S31 ir tālrunis, kas radīts, lai kalpotu jums. Ar Cat S31 jūs vienmēr un visur būsiet sasniedzams, un izdarīsiet vairāk.

Caterpillar T20 planšetdators ir pirmais Cat zīmola izturīgais planšetdators, un ir īpaši izstrādāts tiem lietotājiem, kuri savā darbā bieži piedzīvo situācijas un nokļūst vietās, kur nepieciešamas ārkārtīgi izturīgas ierīces. Tam ir Windows 10 operētājsistēma un LTE. Planšetdators ir IP67 sertificēts, līdz ar to ir ūdens noturīgs līdz 30 minūtēm līdz viena metra dziļumam, mitrumizturīgs, smilšu un putekļu drošs, kā arī izturēs kritienus no augstuma līdz 1,8 metriem. Papildus, tas ir noturīgs arī pret vibrācijām, sāls izsmidzināšanu un spēcīgu gaisa spiedienu, līdz ar to darbosies jebkuros darba un klimata apstākļos.

Aptaujā, kurā piedalījās gandrīz 22 000 Cat tālruņu lietotāji, vairāk nekā trīs ceturtdaļas (76%) atzina, ka ilgs akumulatora darbības laiks tiem ir svarīgs, un 98% to novērtēja kā ļoti svarīgu. Aptaujas rezultāti arī uzrādīja, ka 76% ir sabojājuši savu iepriekšējo mobilo tālruni, un piedzīvojuši vilšanos un lietošanas problēmas saistībā ar savu bieži vien vienīgo saziņas līdzekli. Nav pārsteidzoši, ka 94% Cat tālruņu īpašnieki augsti vērtē tālruņa triecienizturību, savukārt 71% atzina, ka tiem svarīgs ir skrambu drošs ekrāns.

Viedtālruņa Cat S41 ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir €449. Viedtālruņa Cat S31 ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir €329. Planšetdatora Caterpillar T20 ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir €649.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu