Lietu interneta tehnoloģiju standartizācija: Samsung apvienošanās ar HARMAN

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Samsung ir Open Connectivity Foundation (OCF) dimanta līmeņa biedrs un viens no līderiem globālo lietu interneta tehnoloģiju standartizācijā. Samsung bija pirmais nozares uzņēmums, kas saņēma OCF sertifikāciju saviem viedajiem TV, Family Hub ledusskapjiem un gaisa kondicionēšanas iekārtām.

OCF sertifikācija nodrošinās atvērtu savienojamību starp dažādiem produktiem, ko piedāvā iesaistītie uzņēmumi. OCF biedri ir vairāk nekā 390 uzņēmumi, un trīs gadu laikā ar OCF standartu tiks saskaņoti 20 miljardi lietu interneta produktu.

Samsung ilgstošā partnerība ar automašīnu rezerves detaļu un augstas kvalitātes audio sistēmu ražotāju HARMAN arī nostiprina vīziju attiecībā uz nākotnes standartiem. Tā ļāvusi Samsung kļūt par līderi mašīnu savienojamības tehnoloģijās – vairāk nekā 50 miljoni mašīnu visā pasaulē izmanto HARMAN un Samsung tehnoloģiju.

Partnerības mērķis ir arī radīt tādu audiālo un vizuālo pieredzi, kas vēl nesen tika uzskatīta par neiespējamu. Piemēram, Samsung jaunais HDR LED ekrāns kinoteātriem, kura platums ir vairāk nekā 10 metri, nodrošina nepārspējamu attēla kvalitāti, ko atdzīvina HARMAN Professional Solutions audio tehnoloģijas un Samsung AudioLab.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu