Televizors kā glezna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Berlīnē notiekošajā starptautiskajā patērētāju elektronikas un sadzīves tehnikas izstādē IFA 2017 Samsung prezentējis jaunus produktus un inovatīvas tehnoloģijas, tostarp The Frame televizoru, kas izslēgtā stāvoklī kļūst par interjeru papildinošu objektu.

Samsung Eiropā prezentējis jauno The Frame TV 43 collu versijā, kas pirmoreiz tika izziņots gada sākumā. Televizors, kura ekrāns pielāgojas videi un īpašā režīmā pārtop par gleznu, iepriekš bija pieejams 55 un 65 collu izmēros.

Lai The Frame pielāgotu mākslas darbu rādīšanai, Samsung sadarbojās ar pasaulē atzītām galerijām un muzejiem, tostarp arī tādām interneta mākslas galerijām kā LUMAS, Saatchi Art un Sedition. Izstādes laikā Samsung paziņoja par sadarbības uzsākšanu ar Prado muzeju Spānijā, kā arī atklāja, ka plāno iegādāties aptuveni 1000 ievērojamu mākslas darbu, ko jau pavisam drīz varēs apskatīt The Frame mākslas darbu veikalā.

Lai TV ekrāns eleganti izskatītos arī izslēgts, The Frame lietotāji uz tā varēs attēlot izvēlētos darbus no mākslas darbu veikala, Samsung īpaši atlasītās kolekcijas vai, izmantojot funkciju Mana kolekcija, uz ekrāna rādīt savus personīgos attēlus. Tādējādi televizors vizuāli papildinās jebkuru telpu neatkarīgi no The Frame uzstādīšanas vietas.

Līdz ar The Frame Samsung plāno izvērst QLED TV sērijas pieejamību Eiropā, tā vēl vairāk nostiprinot savas pozīcijas augstākās klases TV tirgū.

Foto: Publicitātes foto

Modelis Q8F - izliektā Q8C plakanā versija - Eiropā būs pieejams 55 un 65 collu izmēros. Tas būs daļa no lielākās TV sērijas Eiropā, kurā ietilpst 14 QLED TV izliektie un plakanie modeļi dažādos izmēros: no 49 collām līdz īpaši lieliem 88 collu modeļiem. Augstākās kvalitātes QLED TV sērijai ir paredzēti arī citi uzlabojumi - Samsung uzsācis sadarbību ar Panasonic un 20th Century Fox, lai ieviestu HDR 10+ tehnoloģiju. Nākamajos mēnešos Samsung arī paplašinās sadarbību ar Holivudas studijām, satura sniedzējiem un spēļu izstrādātājiem.

Samsung arī prezentējis pasaulē lielāko QLED spēļu monitoru CHG90, kura izmērs ir 49 collas un kuram ir īpaši plats skatīšanas leņķis - 178 grādi. Ar CHG90 tiek paplašinātas spēļu monitora vizuālās iespējas, nezaudējot ātrumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu