Bezvadu uzlāde, sejas atpazīšana, lielāks ekrāns jeb iPhone X

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Marcio Jose Sanchez / TT NYHETSBYRÅN

«Apple» šodien prezentēja veselus trīs «iPhone» modeļus: «iPhone 8», «iPhone 8 Plus», kas aizstās «iPhone 7» un «iPhone 7 Plus», un pavisam jaunu modeli - «iPhone X», kas arī būs pats dārgākais Apple ražotais mobilais telefons.

«Apple» ir atteicies no «parasto» alumīnija korpusu izmantošanas un savus jaunos «iPhone» modeļus no jauna «ietērpis» stiklā, kuru apvij tērauds. Gan «iPhone 8», gan «iPhone 8 Plus» būs pieejami trīs krāsās – baltā, melnā un zelta, bet «iPhone X» tikai divās – baltā un melnā.

Par visu trīs jauno «iPhone» modeļu ātrdarbību rūpēsies jaunais «Apple» 64-bitu seškodolu procesors «A11 Bionic», kas sola krietni uzlabotu tālruņa ātrdarbību un uzlabotu baterijas darbības laiku, kas solās būt par 2h ilgāks, salīdzinot ar «iPhone 7». Visi trīs modeļi, pateicoties stikla korpusam, beidzot atbalsta bezvadu uzlādes iespēju.

Kā jau tika baumots, tad «iPhone X» modelī «Apple» ir atteicies no tik ierastās «Home» pogas, jo tagad visu telefona priekšu pilnībā nosedz 5,8 collu liels OLED «Super Retina» displejs. Lai atbloķētu «iPhone X», atliks tikai paskatīties uz telefonu, jo visiem pierastais «Touch ID» tiek aizstāts ar sejas atpazīšanas programmatūru - «Face ID».

«iPhone X» galvenās tehniskās īpašības

Ekrāns – 5.8 collu OLED «Super Retina» displejs

Procesors – 64 bitu seškodolu «A11 Bionic» procesors

Kamera – 12 megapikseļu duālā kamera ar optiskās stabilizācijas sistēmu

Savienojamība – LTE Advanced mobilo tīklu atbalsts, Bluetooth 5.0

Ūdens un putekļu drošs

Bezvadu uzlāde un ātrās uzlādes iespēja.

Vēl šajā prezentācijā «Apple» prezentēja 3. paaudzes «Apple Watch» viedpulksteni, kas tagad atbalstīs mobilo sakaru iespējas, bet vismaz pagaidām pie mums Latvijā nebūs iegādājams, un jauno «Apple tv4k», kas tagad spēs atskaņot 4K HDR video saturu.

«iPhone 8», «iPhone 8 Plus», 3. paaudzes «Apple Watch» un «Apple TV 4K» varēs iegādāties jau no 22. septembra, bet ar «iPhone X» iegādi nāksies nedaudz pagaidīt, jo tas tirdzniecībā nonāks tikai no 3. novembra.

«iPhone X» sākumcena būs 999 ASV dolāri. «iPhone 8» un «iPhone 8 Plus» attiecīgi maksās no 699 un 799 dolāriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu