Teju piecreiz ātrāks: Samsung atklāj jaunu portatīvo SSD disku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Samsung radījis portatīvo cietvielu disku (portable solid state drive — PSSD) SSD T5, kā pamatā ir kompānijas jaunākā 64 slāņu V-NAND tehnoloģija, kura nodrošina īpaši augstu datu pārsūtīšanas ātrumu.

T5 datu pārsūtīšanas ātrums var sasniegt pat 540 MB/s, kas ir pat 4,9 reizes ātrāk, nekā nodrošina ārējie HDD produkti.*

T5 ir mazāks par standarta vizītkarti (74 x 57,3 x 10,5 mm), turklāt sver tikai 51 gramu.

Alumīnija korpusam ir divu veidu metāla apdare – melnā (1 TB un 2 TB modeļiem) un zilā (250 GB un 500 GB modeļiem) krāsā.

Tā kā T5 diskam nav kustīgu detaļu, un tā iekšējais korpuss ir triecienizturīgs, tas var izturēt kritienu pat no 2m augstuma.

Portatīvajā SSD diskā ir iestrādāta programmatūra datoriem, tostarp Mac datoriem, bet darbam ar Android viedtālruņiem un planšetdatoriem paredzēta mobilā lietotne. Turklāt T5 diska kabeļi (USB-C savienošanai ar C un A tipa pieslēgvietām) nodrošina savienojamību ar dažādām ierīcēm.

* Veiktspēja var atšķirties atkarībā no resursierīces konfigurācijas. Lai sasniegtu maksimālo pārsūtīšanas ātrumu (540 MB/s), resursierīcei un savienojuma kabeļiem jāatbalsta USB 3.1 2. paaudze un jābūt iespējotam režīmam UASP. Rezultāti iegūti, pamatojoties uz iekšējiem testēšanas rezultātiem, salīdzinājumā ar Samsung ārējo HDD 500 GB. Testa sistēmas konfigurācija: Asus Strix Z270E Gaming mātesplate, Intel Core i5-7600 @3.5 GHz, DDR4 1066 MHz 8 GB, Windows 10 x64, veiktspējas mērījumi balstīti uz CrystalDiskMark 5.2.1.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu