Arī Tele2 sola, ka jaunie iPhone būs pieejami septembra beigās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apple

Mobilo sakaru operators Tele2 paziņojis, ka iPhone 8 un iPhone 8 Plus iepriekšpārdošanā būs pieejams no 22. septembra, bet operatora veikalu plauktos telefoni nonāks nedēļu vēlāk, šī gada 29. septembrī. Jaunais flagmanis iPhone X savukārt iepriekšpārdošanā būs no 27.oktobra.

Jau ziņots, ka dizaina un izmēra ziņā iPhone 8 un 8 Plus neatšķiras no priekšgājējiem. iPhone X gan ir cits stāsts ar OLED ekrānu pa visu priekšējo paneli.

Tehniski gan visi jaunie viedtālruņi ir pārāki, jo saņēmuši jaunu A11 Bionic procesoru, uzlabotas kameras, ar kurām iespējams uzņemt video 4K izšķirtspējā ar līdz pat 60 fps jeb kadriem sekundē vai Full HD video 1080p izšķirtspējā ar 240 fps.

Tāpat jaunie iPhone ir pirmie Apple viedtālruņi, kas atbalsta Qi standarta bezvadu uzlādes iespēju. Tāpat Apple norāda, ka jaunākās paaudzes viedtālruņi saņēmuši

cietākos stikla paneļus priekšā un aizmugurē, kādi līdz šim vispār izmantoti viedtelefonu ražošanā.

Īpašas ievērības cienīgs ir tieši iPhone X, jo, lai arī piedāvā 5,8 collu ekrānu, tas ir pat mazāks nekā 5,5 collu iPhone 8 Plus. Piedevām tam uz priekšējā paneļa nav fizikālu pogu, tāpēc ierīces atbloķēšanai tiek izmantota Face ID tehnoloģija. Tas principā nozīmē - lai atbloķētu telefonu, lietotājam būs obligāti jāpavērš seja pret ekrānu. Otra opcija - ierastā slepenā koda ievade.

Kā jau minēts iPhone 8 un 8 Plus pārdošanā Tele2 veikalos nonāks 29.septembrī, bet iPhone X iepriekšpārdošana sāksies 27.oktobrī.

Iepriekš par iPhone 8 un iPhone 8 Plus tirdzniecības sākšanu 29.septembrī paziņoja arī Latvijas Mobilais Telefons (LMT). iPhone X tirdzniecība tikmēr sāksies 3.novembrī.

Papildu informācija par iPhone pieejama www.apple.com.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu