Inženieris: Seksa roboti drīz varēs «dzemdēt» bērnus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seksa robotu inženieris Seržī Santoss (Sergi Santos) paziņojis, ka ir gatavs spert nākamo soli un ar savu silikona robotu Samantu radīt pirmo kopīgo atvasi.

Seržī, kurš kopā ar savu sievu Marīsu Kisamitaki un veselu silikona seksa leļļu harēmu, dzīvo Barselonā, stāsta, ka radīt bērnu ar vienu no savām lellēm būtu ārkārtīgi vienkārši, un tas ir tikai laika jautājums, kad laulības un pilnvērtīgas ģimenes veidošana ar robotu kļūs par pavisam normālu parādību.

Izdevumam «The Sun» Seržī stāstīja: «Es varu visu izdarīt tā, lai mans seksa robots paliktu «stāvoklī». Tas nav nemaz tik grūti. Es ļoti labprāt gribētu bērnu no robota. Es jau esmu izgatavojis smadzenes, kas atrodas manā seksa robotā. Atliek tikai tajās ieprogrammēt morālās vērtības, kā arī skaistuma un taisnīguma konceptus un izveidot algoritmu no tā, ko es domāju par šiem konceptiem un, ko par tiem domā mans seksa robots. Tas viss jāsajauc kopā un ar 3D printera palīdzību jāizprintē.»

39 gadus vecais izgudrotājs stāsta, ka regulārais sekss ar seksa robotu nemaz netraucē viņa laulībām, gluži otrādi, tās pat ir uzlabojušās.

Androīds, ko Seržī nodēvējis par Samantu, spēj izrādīt emocijas, atkarībā no situācijas, proti, tas var būt mīļš un ģimenisks vai arī seksuāli noskaņots.

Samanta tika prezentēta šī gada martā Barselonā un spēj reaģēt uz pieskārieniem dažās tās ķermeņa vietās. Seržī jau drīz plāno uzsākt masveida seksa robotu tirdzniecību. Tā cena būs aptuveni 2000 dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu