Tiešraide: diskusija par industrijas un zinātnes sadarbības vērtību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Straumi aicina šodien, 28. novembrī no plkst. 16.00 tiešraidē sekot līdzi jaunā žurnāla «Innovation» svinīgajai atvēršanai un ekspertu diskusijai «Industrijas un zinātnes sadarbības vērtība».

Diskusijā piedalās Rīgas Tehniskās universitātes rektors, akadēmiķis Leonīds Ribickis, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis, Latvijas Mobilais Telefons prezidents Juris Binde, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols, profesore Elīna Gaile-Sarkane un startup «Alternative Plants» dibinātājs Mārtiņš Borodušķis.

Žurnāla zinātniekiem un uzņēmējiem «Innovation» mērķis ir parādīt zinātnisko atklājumu komercializācijas veiksmes stāstus, popularizēt un informēt par tehnoloģiju pārnesi, kliedēt mītus par pētnieku un uzņēmumu nevēlēšanos un nespēju sarunāties, iedvesmot sadarbībai tos, kuri līdz šim ir baidījušies.

Diskusija «Industrijas un zinātnes sadarbības vērtība» un žurnāla «Innovation» atvēršana skatāma arī lietotnē LMT Straume un internetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu