ZinZINOO video: Radi stilīgu T - krekla dizainu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT aicina noskatīties izklaidējoši izglītojošu raidījumu ZinZINOO zinātkāriem bērniem un jauniešiem. Šoreiz ZinZINOO stāstīs par modi un praktiskā eksperimentā iemācīs, kā vienkāršu T-kreklu apdrukāt ar saviem zīmējumiem.

Mode nepārtraukti mainās un moderni cilvēki vienmēr vēlējušies izcelties pūlī. Raidījuma vadītājs Marģers pastāstīs, kā mode ir mainījusies gadsimtu gaitā un kad tā kļuvusi pieejama plašākai sabiedrībai.

Marģers arī parādīs praktisku eksperimentu, kā astoņās minūtēs izveidot stilīgu un unikālu T-krekla dizainu. Bet ZinZINOO mazie eksperti šoreiz paši būs stilisti un ietērps bijušos Latvijas Valsts prezidentus pēc savas gaumes.

Raidījumu ZinZINOO veido Zinātkāres centra ZINOO speciālisti. Zinātkāros prātus pirmajā ZinZINOO sezonā izaicinās 25 raidījumi, ik nedēļu piedāvājot divas atklājumiem bagātas sērijas ar iespaidīgiem zinātniskiem eksperimentiem, smieklīgiem jokiem un pavisam nopietnām sarunām par aizraujošo un neizdibināmo zinātnes pasaulē.

Raidījumu atbalsta tehnoloģiju uzņēmums Accenture un augstskola RISEBA. Skaties ZinZINOO arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un http://straume.lmt.lv/zinzinoo. Zinātkārie prāti aicināti iesaistīties ZinZINOO Twiter diskusijās, lietojot tēmturi #Zinoo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu