LMT palielina ārzemēs bez papildu maksas lietojamā mobilā interneta apjomu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kim Hong-Ji / REUTERS

Mobilo sakaru operators «Latvijas Mobilais telefons» (LMT) palielinājis ārzemēs bez papildu maksas lietojamā mobilā interneta apjomu, liecina uzņēmuma mājaslapā pieejamā informācija.

Uzņēmuma piedāvātajā mobilā interneta tarifu plānā «1 GB» iepriekš bija iekļauti 0,84 gigabaiti (GB) datu, kurus bez papildu maksas varēja lietot visās Eiropas Ekonomiskās zonas (EEZ) valstīs, taču pašlaik šis limits palielināts līdz vienam GB.

Līdzīgi ir ar tarifu plānu «3 GB», kas iepriekš ļāva ārvalstīs bez papildu maksas tērēt 1,67 GB mobilo datu, bet kopš decembra sākuma EEZ valstīs bez papildu maksas var lietot visus trīs GB mobilo datu.

Tikmēr neierobežota apjoma tarifu plāna «Neatkarība» ārvalstīs tērējamā interneta limits pacelts no 2,51 GB uz četriem GB.

Tarifu plānu cenas nav mainītas.

Savukārt, ja pašlaik uzņēmuma klientiem ir iespējams iegādāties papildu interneta apjomu 100 megabaitus (MB) par 0,93 eiro, tad ar nākamā gada 1.janvāri šī iespēja tiks aizstāta ar 600 MB papildu interneta par 4,22 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu