Zobu tīrītājs, kas darbu paveic 3 sekundēs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kickstarter.com

Zobu tīrīšanai jābūt neatņemamai katras dienas rīta un vakara procedūrai. Pēc stomatologu ieteikuma zobi jātīra ar apļveida kustībām, nevis nervozi tos beržot, un tas jādara trīs minūtes.

Ideālā gadījumā cilvēkam zobus vajadzētu tīrīt arī pēc maltītes, taču būsim godīgi - tikai retajam pietiek laika un pacietības izpildīt pat minimālās zobārstu vēlmes.

Tādēļ pūļa finansēšanas platformā Kickstarter ir nonākusi apvienības Unico Smartbrush ideja par izstrādājumu, kas palīdzētu zobus iztīrīt nevis trīs minūtēs, bet gan trīs sekundēs.

Unico zobu viedbirste būtiski atšķiras no tradicionālajām zobu birstēm. Tā ir kā kape, kuru ievietot mutē. Rotējoši sari zobus aptver no visām pusēm un vienlaicīgi notīra visus. Produkta aprakstā minēts, ka process ir krietni vien ātrāks, taču rezultāts neatšķiras no tā, ko varētu iegūt, sekojot zobārstu rekomendācijām par tīrīšanu 3 minūtes.

Foto: kickstarter.com

Unico ierīce parūpējas arī par zobu pastas dozēšanu pareizajā apmērā, savukārt par tās sterilizēšanu gādā futrālis ar ultravioleto staru lampām.

Foto: kickstarter.com

Tā vien šķiet, ka Unico zobu viedbirste atšķirībā no citām idejām būs sekmīgs produkts. Patērētāju interese iegādāties rīku, kas dienā ietaupa 5-6 minūtes, katrā ziņā ir milzīga.

Foto: kickstarter.com

Kā redzams Kickstarter interneta vietnē, Unico viedbirstes izstrādātāji sākotnēji vēlējušies iekrāt nedaudz vairāk nekā 88 tūkstošus ASV dolāru, taču šobrīd idejas atbalstītāji ir pauduši apņemšanos kopā šķirties no vairāk nekā miljona ASV dolāru.

Foto: kickstarter.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu