Minecraft skolā izglītības saturu pasniegs caur datorspēli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vai skolas mācību vielu var sekmīgi apgūt caur virtuālu spēli? Kādas prasmes un īpašības šāda alternatīva apmācību metode palīdz attīstīt bērnos? Uz šiem un citiem jautājumiem par mūsdienīgām izglītības metodēm atbildēs tehnoloģiju uzņēmumu Microsoft Latvia un Datorzinību centrs pārstāvji, atklājot Latvijā pirmo Minecraft Skolu.

Atklāšanas pasākumā trešdien, 20.decembrī plkst.16:00 Rīgā, Latvijas Universitātes un Microsoft Inovāciju centrā Kalpaka bulvārī 4 piedalīsies Microsoft Latvia vadītāja Renāte Strazdiņa, Datorzinību centra pārdošanas un mārketinga vadītāja Līga Matveja-Vlasova un Siguldas pilsētas vidusskolas skolotājs, Minecraft Skolas pasniedzējs Edgars Bajaruns, TVNET informēja uzņēmumā Microsoft Latvia.

Neskaitāmās valstīs bērnu iecienītās Minecraft spēles izglītojošā versija Minecraft: Education Edition ir atvērtās pasaules tipa spēle, kas sniedz skolēniem iespēju apgūt mācību vielu un sadarbības prasmes pazīstamā un interesantā vidē, kurā iebūvēti dažādi rīki, lai padarītu pieredzi izglītojošu.

Minecraft Skolas apmācību programma paredz iepazīstināt skolotājus ar pieejamajiem resursiem mācību plānošanā, kā arī ar Latvijas izglītības modelim pielāgotu scenāriju piemēriem, kuru īstenošanā var iesaistīt skolēnus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu