Atjaunoti sakari ar Krievijas palaisto Angolas pavadoni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://s7space.ru

Atjaunoti sakari ar problēmu piemeklēto Angolas sakaru pavadoni «Angosat-1», kas otrdien izplatījumā tika nogādāts ar Krievijas raķeti no Baikonuras kosmodroma Kazahstānā, pavēstīja pavadoni uzbūvējusī Krievijas raķešu un kosmosa korporācija «Energija».

«No pavadoņa saņemta telemetriskā informācija, kas liecina, ka visi borta sistēmu parametri ir normas stāvoklī,» teikts uzņēmuma preses centra paziņojumā.

Kā ziņu aģentūrai «Interfax» ceturtdien pastāstīja informēts avots kosmodromā, sākotnējie dati liecinājuši, ka pavadonis «Angosat-1» izgājis no ierindas īssavienojuma dēļ.

Pavadonis «Angosat-1» tika palaists otrdienas vakarā no Baikonuras kosmodroma Kazahstānā, un ar to tika nodibināti sakari, taču pēc tam sakari pazuda un pārtrauca pienākt telemetriskā informācija.

«Angosat-1» palaišanu organizēja Krievijas privātā kompānija «S7 Space». «Angosat-1» ir pirmais Angolas sakaru satelīts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu