ZinZINOO video: izlej savu laimīti Jaungada naktī!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT piedāvā noskatīties izklaidējoši izglītojošu raidījumu ZinZINOO zinātkāriem bērniem un jauniešiem. Sezonas noslēdzošajā epizodē ZinZINOO komanda dodas pretim Jaunajam gadam un lej laimītes, lai noskaidrotu, kas sagaidāms nākamgad.

Raidījuma vadītājs Marģers ir sagatavojis ieskatu Jaunā gada svinēšanas vēsturē kopš seniem laikiem. Jauno gadu visā pasaulē nesvin vienā laikā un arī laika uzskaite ir atšķirīga. Tāpat arī Jaunā gada sagaidīšanas tradīcijas visā pasaulē ir dažādas, bieži vien – dīvainas, tāpēc Marģers apkopojis interesantākās no tām.

ZinZINOO praktiskajā eksperimentā ar dažādām metodēm lies alvu un noskaidros, ko nesīs Jaunais gads. Bet mazie ZinZINOO eksperti šoreiz stāstīs, ko apņēmušies paveikt Jaunajā gadā.

Raidījumus ZinZINOO veido Zinātkāres centra ZINOO speciālisti. Zinātkāros prātus pirmajā ZinZINOO sezonā izaicināja 25 raidījumi, ik nedēļu piedāvājot divas atklājumiem bagātas sērijas ar iespaidīgiem zinātniskiem eksperimentiem, smieklīgiem jokiem un pavisam nopietnām sarunām par aizraujošo un neizdibināmo zinātnes pasaulē.

Raidījumu atbalsta tehnoloģiju uzņēmums Accenture un augstskola RISEBA. Skaties visas ZinZINOO epizodes arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un http://straume.lmt.lv/zinzinoo. Zinātkārie prāti aicināti iesaistīties ZinZINOO Twiter diskusijās, lietojot tēmturi #Zinoo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu