Viedtālruņa loma cilvēka dzīvē turpinās pieaugt

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Viedtālrunim arvien vairāk nostiprinoties dažādu ierīču sistēmas centrā, tā loma cilvēka dzīvē turpinās pieaugt, norāda «Samsung Electronics Baltics» telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns.

«Tuvāko gadu laikā arvien izteiktāk viedtālrunis nostiprinās savu kā centrālā elementa vietu ierīču ekosistēmā. Tas apvienos citas tehnoloģijas, piemēram, valkājamās ierīces, virtuālās realitātes un sadzīves tehnikas ierīces, kā arī ar to varēs pārvaldīt gudro māju vai sekot līdzi sava auto drošībai un veikt citas darbības. Arī ierīču ekosistēmā saslēgto ierīču klāsts un iespējas turpinās paplašināties,» prognozē eksperts.

Runājot par tehnoloģiju nozari kopumā, Ķikāns sacīja, ka tā turpinās būt viena no straujāk augošajām pasaulē.

«Rēķināmies, ka nākamo gadu laikā konkurence kļūs arvien sīvāka. Latvijā un Baltijā tehnoloģiju tirgus ir piesātināts, bet joprojām ar izaugsmes tendenci. Esam pārliecināti, ka konkurence ir attīstības virzītājspēks, no kuras vislielākie ieguvēji ir patērētāji,» pauda Ķikāns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu