Sony robotsuns Aibo jau uzvedas kā īsts kucēns

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Šobrīd Lasvegasā, ASV, norisinās ikgadējais elektronikas preču šovs CES (consumer electronics show), kurā Sony demonstrē robotsuņa Aibo jaunāko paaudzi.

Robotsunīša jaunā versija ievērojami atšķiras no oriģinālās, kas tika prezentēta 2006.gadā, vēsta TechCrunch. Tagad Aibo vēl vairāk līdzinās īstam, nedaudz neveiklam un nepieaugušam sunim. Tas panākts ar citādāku galvas formu un OLED ekrāniem acu vietā.

Prezentācijas gaitā jaunās paaudzes Aigo reaģēja gan uz glaudīšanu, gan arī prata atpazīt saimnieka seju. Reizēm suns arī paklausīja pavēlei apsēsties. Reizēm arī tikai pēc atkārtota uzsauciena; gluži kā īsti kucēni, vēsta Newsru.com.

Sony pagaidām nav precizējuši, kad jaunais Aibo nonāks pārdošanā, taču aptuvenā cena ir zināma, un tie būs aptuveni 1450 eiro Japānas tirgū. Papildus tam gan Aibo saimniekam jārēķinās ar nepilnu 22 eiro izdevumiem par suņa uzturēšanu (servisu) ik mēnesi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu