Elons Masks pārdevis 20 000 ugunsmetējus cīņai ar zombijiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kompāniju Tesla Motors un SpaceX dibinātājs Elons Masks paziņojis, ka ir realizēti visi 20 000 ugunsmetēji. Interesanti, ka pasūtījumus no šādu ierīču tīkotājiem cita viņa dibināta kompānija - Boring Company - sāka pieņemt vien aizvadītajā sestdienā.

500 dolāru vērtais ugunsmetējs pircējam tiks piegādāts komplektā ar ugunsdzēšamo aparātu, lai kaut nedaudz

mazinātu ugunsgrēka izcelšanās risku, ja «zombiji» ierodas iekštelpās.

Iepriekš Masks solīja atdot naudu ikvienam, kam ugunsmetējs nepalīdzēs tikt galā ar zombiju. Tai pašā laikā viņš Twitter arī noliedzis, ka pats gatavo staigājošo miroņu apokalipsi, lai kāpinātu ierīces pārdošanas apjomus, raksta Newsru.com.

Starp cilvēkiem, kas iegādājušies šādu 500 ASV dolāru (400 eiro) ierīci, esot Čandlers Rigss, kurš atveido Karla Graimsa lomu TV seriālā The Walking Dead, reperis ASAP Twelvyy, kā arī YouTube blogeris TmarTn.

Jāpiebilst, ka Boring Company, kas primāri tika izveidota, lai nodarbotos ar tuneļa urbšanu zem Losandželosas, iepriekš veiksmīgi pārdeva 50 000 cepurīšu un nopelnīja 300 000 ASV dolāru. Pēc šā panākuma Masks apsolīja, ka laidīs pārdošanā ugunsmetējus, ko daudzi uzskatīja par uzņēmēja joku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu