Patents atklāj Samsung telefonu ar slīdošu ekrānu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nesen atklāts Samsung patents apliecina, ka Dienvidkorejas kompānija ir prātojusi par viedtālruni ar slīdošu ekrānu. Taču tas nav vis tāds ekrāns, kāds jau redzēts mobilajiem telefoniem iepriekš (pabīdot uz augšu vai sāniem, tiek atsegta fizikāla tastatūra).

Kā redzams pēc grafiskajiem zīmējumiem patentā, Samsung ir domājuši par caurspīdīgu slīdošu ekrānu, kas atrodas virs primārā ekrāna. Šāda kombinācija, iespējams, paredzēta, lai lietotājs ērti varētu palielināt ekrāna izmēru bez nepieciešamības to pagriezt par 90 grādiem ainavas režīmā. Par to vēsta www.androidheadlines.com.

Jāteic gan, ka šis ir tikai patents un reāls telefons tā arī var nenonākt ārpus inženieru prātiem vai izstrādes centriem. Taču šī ir vēl viena iespēja kompānijai potenciāli piedāvāt viedtālruni ar palielināmu ekrānu, kad tāds vēlams.

Foto: Publicitātes foto

Pēc zīmējumiem redzams, ka sekundārais ekrāns, kas atrodas virs telefona korpusā iebūvētā ekrāna, ir salīdzinoši plāns. Tai pašā laikā patenta zīmējumi parāda, ka gan neatbīdītā, gan atbīdītā veidā starp sekundāro un primāro ekrānu veidotos augstuma atšķirība, jo virsējais ekrāns ir šaurāks.

Citos zīmējumos redzams, ka telefonam būtu viena galvenā kamera, nebūtu fizikālas pogas priekšpusē. Patentā nav redzams arī pirkstu nospiedumu skeneris.

Interneta vietne arīdzan piebilst, ka patenta pieteikums iesniegts 2016.gada februārī, taču apstiprināts tikai 2018.gada 30.janvārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu