Mobilie risinājumi, kas palīdzēs uzlādēt attiecības Valentīndienas noskaņās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: play.google.com

Lai gan visu mīlētāju svētki, Valentīndiena, tiek atzīmēta tikai vienu reizi gadā, mīlestību var un vajag svinēt katru dienu. Mobilo sakaru operators BITE apkopojis idejas par mobilajiem risinājumiem, kas šos svētkus un arī ikdienu ļaus padarīt vēl sirsnīgāku

Personiskākai saziņai

Mīļas un romantiskas privātas sarunas, nekad-nevienam-nerādāmi-foto un video u.tml. – saziņas aplikāciju «Between» īpaši novērtēs pāri, kuri vēlas dalīties it visā. Tā ļauj sūtīt teksta, audio un video ziņas, fotogrāfijas. Papildu romantisku noskaņu šīm ziņām var piešķirt ar aplikācijā iestrādātām emocijzīmēm, kā arī kustīgām GIF pašbildēm jeb selfijiem. Savukārt kalendārs ļaus ērti piefiksēt tikai jums abiem nozīmīgus datumus un notikumus, piemēram, randiņus, iepazīšanās gadadienas, tuvinieku un draugu jubilejas u.c.

Between
Between Foto: play.google.com

Aplikācijas pamata versija ir bez maksas. Tā pieejama «Android», «iOS» un «Windows» ierīcēs.

Skanīgi palīgi romantiskas noskaņas veicināšanai

Lai arī kāda būtu iecerētā romantiskā vakara programma, neatņemama tā sastāvdaļa būs mūzika, kuras ritmos ļauties kaislīgām dejām vai sarunām divvientulībā. Izveido telefonā jūsu abu iecienītāko vai pasaulē populārāko romantisko dziesmu listi, bet par lielisku skaņu parūpēsies inovatīvā bezvadu «Luminus» viedlampa vai LED spuldze «PlayBulb», kurās iebūvēti skaļruņi. Tās nodrošinās telpā īpašu noskaņu, jo ierīces pieejamas dažādās formās, tostarp sirds, zaķa, vienradža u.c., turklāt tās maina krāsu. Nav šaubu, ka gan Elvisa Preslija balāde «Love Me Tender», gan Vitnijas Hjūstones hīts «I Will Always Love You» ar šādu skaļruņu palīdzību iegūs pavisam citu skanējumu!

Gan viedlampu, gan LED spuldzi iespējams savienot ar «Android» un «iOS» ierīcēm.

PlayBulb
PlayBulb Foto: Publicitātes foto

Drukātas fotogrāfijas spilgtākām emocijām

Mīlestībai ir tik daudz «nokrāsu», ka ne saskaitīt! Pastāv uzskats, ka fotogrāfija ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā tās iemūžināt gan ikdienā, gan svētkos. Tāpēc tie, kuri ikdienā daudz fotografē ar telefonu, novērtēs portatīvo drukāšanas ierīču priekšrocības, jo tās nodrošina iespēju jebkurā vietā un laikā izdrukāt no viedtālruņa fotogrāfijas, ar kurām papildināt atmiņu albūmu un ne tikai. Piemēram, drukāšanas ierīce «Prynt» paredzēta īpaši «iPhone» viedtālruņiem. Tā ir viegli lietojama – ierīces vadība notiek, izmantojot ekskluzīvu aplikāciju, kas ļauj ne tikai izdrukāt fotogrāfijas, bet arī dalīties ar tām sociālajos tīklos.

Prynt
Prynt Foto: Publicitātes foto

Neturi sirsnīgos brīžus kabatā, tas ir, telefonā – izdrukā fotogrāfijas un turi tās acu priekšā!

Pozitīva izklaide pāriem

Ja Valentīndienā gribas ne tikai romantiku, jautrus brīžus noteikti sagādās mobilā aplikācija «Love Quizz», kurā apkopotas izklaidējošas, īpaši pāriem veltītas aptaujas, kas jums ļaus iepazīt vienam otru vēl pamatīgāk.

Love Quizz
Love Quizz Foto: Ekrānšāviņš no iTunes

Starp citu – neraugoties uz aptauju rezultātiem, ir vērts atcerēties vispārzināmo patiesību, ka pretpoli pievelkas!

Aplikācija ir bezmaksas, samaksa var tikt piemērota par atsevišķām aptaujām. Pieejama «iOS» ierīcēs.

Īstie vārdi īstajā brīdī

Mobilajā aplikācijā «Love Quotes» apkopotas vairāk nekā 1000 pasaulē populāras atziņas par mīlestību, ko var «aizlienēt», lai atzītos kādam jūtās, bet īstie vārdi nenāk prātā. Tāpat atradīsi tajā iedvesmojošas frāzes, ar kurām novēlēt savai otrajai pusītei lielisku dienu un ne tikai. Aplikācijā ir ērti orientēties, jo visas atziņas, novēlējumi utt. apkopoti pēc tēmām. Atliek izvēlēties to, kurš uzrunā vairāk gan saturiski, gan vizuāli, un nosūtīt adresātam sociālajos tīklos vai kādā no saziņas aplikācijām.

Love Quotes
Love Quotes Foto: play.google.com

Aplikācija bez maksas pieejama «Android» un «iOS» ierīcēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu