Video: Barselonā atklāta pasaulē ietekmīgāko mobilo tehnoloģiju izstāde ar LMT līdzdalību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šonedēļ, no 26. februāra līdz 1. martam Barselonā norisinās pasaulē ietekmīgāko mobilo tehnoloģiju izstāde «Mobile World Congress» (MWC). Šogad pirmo reizi izstādē pārstāvētas Latvijas tehnoloģiju inovācijas, ko uz Barselonu atvedis LMT.

Izstādes apmeklētājiem LMT stendā būs iespēja iepazīsties ar Latvijā radītiem risinājumiem 5G tīkla attīstībā, gudro pilsētu, bezpilota auto, civilās aizsardzības un citās 4. industriālās revolūcijas tehnoloģiju jomās, apvienojot LMT un citu vietējo uzņēmumu un universitāšu spēkus.

MWC prezentētās tehnoloģijas un produkti nosaka gada aktuālās tendences, un tāpēc ražotājiem šis ir ļoti nozīmīgs pasākums, kurā piedalās pasaules ietekmīgākie mobilo tehnoloģiju uzņēmumi. Viens no karstākajiem notikumiem izstādē būs 5G mobilo tehnoloģiju samits, jo tā ir tehnoloģija, kas jau tuvākajā laikā transformēs mūsu nākotni.

Pasākums norisinās jau 31. reizi un pulcē vairāk nekā 100 000 apmeklētāju, dalībnieku un lektoru no 208 valstīm.

Seko līdzi reportāžām no mobilo tehnoloģiju izstādes «Mobile World Congress» arī lietotnē LMT Straume un LMT sociālajos tīklos. Skatītāji aicināti iesaistīties Twitter diskusijās par pasaules un Latvijas tehnoloģiju inovācijām, lietojot tematisko tēmturi #WorldMobileCongress.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu