Tiešraide beigusies: zaļās kampaņas «Visu cieņu vecajam telefonam!» atklāšana

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 23. martā no plkst. 13.00 tiešraidē vērot vides aizsardzībai un pareizai mobilo telefonu pārstrādei veltītas kampaņas «Visu cieņu vecajam telefonam!» un sabiedrībā zināmu personu seno mobilo tālruņu izstādes atklāšanu.

«Visu cieņu vecajam telefonam!» autori ir Latvijas Mobilais Telefons (LMT) sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu. Kampaņas mērķis ir aicināt Latvijas iedzīvotājus neuzglabāt mājās nolietotos mobilos tālruņus, neizmest tos sadzīves atkritumu konteineros, bet nodot pārstrādei. Uzsverot mobilo tālruņu pārstrādes nozīmi vides piesārņojuma ierobežošanā un aicinot iedzīvotājus iesaistīties, LMT klientu apkalpošanas centros jebkura operatora klients varēs nodot tālākai pārstrādei vecos tālruņus un, ja vēlēsies, atpirkuma summu ziedot Latvijas Bērnu Dzirdes centram.

«Visu cieņu vecajam telefonam» atklās LMT prezidents Juris Binde un Eco Baltia pārstāvis Māris Simanovičs. Skatītāji varēs iepazīties ar Latvijas iedzīvotāju mobilo telefonu lietošanas un glabāšanas paradumiem un noskaidrot, kā nevajadzīgo mobilo telefonu pārstrāde var palīdzēt novērst vides piesārņošanas risku. Tiešraides laikā tiks atklāta īpaša izstāde, kurā būs apskatāmi kampaņas idejas atbalstītāju – Latvijā zināmu cilvēku – savu laiku nokalpojušie mobilie telefoni, kurus viņi jau ir novēlējuši pārstrādei.

Izstādes atklāšanā piedalīsies telefonu īpašnieki: bobslejisti un Olimpieši Oskars Melbārdis un Jānis Strenga, autobraucēja Beata Klipa, šķēpmetēja Līna Mūze, drifta braucējs Kristaps Blušs, kultūras nozares pārstāvji: režisori Aigars Grauba, Andrejs Ēķis un Dzintars Dreibergs, Latvijas Universitātes profesors Mārcis Auziņš, TV personība Armands Puče un citi.

Kampaņas «Visu cieņu vecajam telefonam» laikā līdz pat šī gada nogalei ikviens Latvijas iedzīvotājs savā īpašumā esošos nolietotos mobilos tālruņus varēs nodot pārstrādei 60 LMT klientu apkalpošanas centros visā Latvijā. Tālruņa īpašniekam, iepriekš lūdzot LMT darbiniekam to novērtēt, būs iespēja atpirkuma summu ziedot Latvijas Bērnu dzirdes centram vai saņemt kā atlaidi, vai dāvanu karti LMT pakalpojumu apmaksai, jaunu iekārtu un aksesuāru iegādei. Vairāk informācijas: https://domazali.lmt.lv/.

Tiešraide no kampaņas «Visu cieņu vecajam telefonam!» skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti iesaistīties Twitter diskusijās par vides piesārņojuma mazināšanu un apdomīgu atkritumu šķirošanu, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu