Īlona Maska jaunais produkts – akmens kluču komplekti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vispirms tās bija cepures, kurām sekoja ugunsmetēji un ugunsdzēšamie aparāti, bet tagad Īlona Maska kompānija «Boring Company» plāno tirgoties ar milzīgiem akmens klučiem. Tā Masks paziņojis vietnē «Twitter».

Pēc tam, kad tika veiksmīgi pārdotas cepures ar kompānijas logo un pavisam īsti ugunsmetēji, Masks nolēmis iekarot jaunu tirgus nišu un pārdot cilvēkiem milzīgus akmens klučus, kas kļuvuši lieki tuneļu izveides laikā.

Zināms, ka kompānija izmanto īpašu mašīnu «Godot», ar kuras palīdzību zem Losandželosas tiek veidoti tuneļi. Darbu rezultātā rodas liels daudzums akmeņu, ko Masks tagad plāno apstrādāt un pārdot kā būvmateriālus dažādu skulptūru un ēku izveidei.

Šie akmens kluči līdzināsies milzīgiem Lego klucīšiem, kas būs ārkārtīgi izturīgi, bet relatīvi viegli un gludi noslīpēti. No tiem varēs būvēt visu, sākot ar skulptūrām un beidzot ar izturīgām ēkām.

The Boring Company tunnel under LA

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Ar pirmās partijas kluču komplektiem varēs salikt dažādas būves seno ēģiptiešu stilā, piemēram, sfinksas, piramīdas un tempļus.

Pēc Maska ierakstiem sociālajos tīklos, gan nav īsti skaidrs, cik lieli būs šie kluči un cik daudz to būs vienā komplektā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu