Cilvēki sākuši vairāk tērēt mobilo lietotņu iegādei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: play.google.com

Gan iOS, gan Android lietotāji pagājušā gada nogalē un 2018. gada pirmajos mēnešos sākuši vairāk tērēt aplikāciju iegādei, liecina mobilo sakaru operatora «Tele2» izplatītā informācija. iOS lietotāju vidējais mēneša rēķins par App Store pirkumiem veido 11,3 eiro, savukārt vidējais rēķins par Google Play iztērēto jau tradicionāli ir nedaudz zemāks – 9,60 eiro, norāda operators.

Strauji aug ne vien vidējais mēneša maksājums un viena pirkuma summa, bet arī to klientu skaits, kas par iegādātajām aplikācijām izvēlas maksāt ar «Tele2» ikmēneša rēķinu.

Maksimālā summa, par kuru «Tele2» klients var iepirkties App Store vai Google Play, ir 50 eiro, savukārt viens pirkums nedrīkst pārsniegt 30 eiro.

Pārsteidzoši, ka pēdējā gada laikā starp pirktākajām aplikācijām vairs nav tikai spēles.

Latvijas iedzīvotāji App Store un Google Play biežāk iegādājas saturu – mūziku, iespēju skatīties video un seriālus, kā arī lasīt grāmatas, bilžu apstrādes un dizaina izstrādes aplikācijas, kā arī iepazīšanās aplikācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu