Huawei prezentē P20 Lite

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ķīnas telekomunikāciju un tehnoloģiju kompānija Huawei nupat prezentējusi viedtālruni Huawei P20 Lite.

Dizains

Huawei P20 Lite ir FullView displejs ar 5,84 collu FHD+ ekrānu (2280x1080) un 19:9 ekrāna pret korpusu attiecību. Ekrāns ieguvis Retina HD tehnoloģijas atbalstu ar izšķirtspēju 432 pikseļi uz collu, kā arī kontrasta attiecību 1500:1, kas nodrošina spilgtākas un bagātīgākas krāsas, un CE krāsu uzlabošanas tehnoloģiju.

Huawei P20 Lite Latvijā ir pieejams trīs krāsās – zilā (komplektā spīduma pārklājums), rozā un melnā. Tālrunim ir 2.5 D izliekta stikla paneļu korpuss ar noapaļotiem stūriem. Tālruņa aizmugurē kreisajā augšējā stūrī izvietota divkāršā aizmugurējā kamera, savukārt Huawei logo ir novietots apakšējā kreisajā stūrī. Šāds izvietojums atsauc atmiņā tradicionālo filmiņu kameru, piešķirot modernajai ierīcei nelielu nostalģijas noti.

Kameras

P20 Lite ir 16 megapikseļu priekšējā kamera un 16 megapikseļu un 2 megapikseļu divkāršā aizmugurējā kamera. Lai katrs uzņemtais selfijs būtu iespējami labs, kamera analizē 96 atpazīšanas punktus cilvēka sejā. Tāpat kameras aparatūra integrē gaismu no dažādiem avotiem, lai optimizētu attēla izgaismojumu un samazinātu signāla-trokšņa (SNR) attiecību vāja apgaismojuma apstākļos. Tāpat ierīce aprīkota ar fotografēšanas asistentu, kas lietotājam ļauj izmantot tādas funkcijas kā bildes uzņemšanu ar rokas mājienu, attēla fona aizstāšanu un paplašinātās realitātes efektus.

Veiktspēja

Huawei P20 Lite ir iestrādāta EMUI 8.0 lietotāja saskarne, kas apgūst lietotāja paradumus un tālruņa lietošanas veidu, lai spētu paredzēt lietotāja vajadzības un optimizēt telefona veiktspēju. Huawei P20 Lite aprīkots ar dažādām vairāku uzdevumu veikšanas iespējām, kā, piemēram, peldošā navigācijas poga, trīs pirkstu ātrā ekrāna tveršanas funkcija un ekrāna dalīšana.

Viedtālrunis Lite atbalsta 9V2A uzlādi, kas samazina uzlādes laiku par 30%. Ierīcei ir 4GB+128GB vai 4GB+64GB liela iekšējā atmiņa.

Telefons Latvijā maksās ap 380 eiro jeb nepilnas divas reizes mazāk nekā P20.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu