Facebook veido jaunu otrās pusītes meklēšanas rīku

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ikgadējā izstrādātāju konferencē F8, kas norisinājās Sanhosē, Kalifornijas štatā, Facebook dibinātājs Marks Zakerbergs atklājis, ka šobrīd norit jaunas iepazīšanās platformas izstrāde.

Ņemot vērā, ka pēdējā laikā ārkārtīgi aktuāli ir privātuma un personisko datu aizsardzības jautājumi, Zakerbergs uzsvēris, ka platforma tos noteikti ņems vērā un vārdā nenosauktais rīks tiks palaists jau drīzumā, ziņo BBC.

«Šobrīd Facebook ir 200 miljoni lietotāju, kas norādījuši, ka nav attiecībās,» konferencē sacīja Zakerbergs.

Pēc Zakerberga teiktā, jaunais rīks nevienam netiks uzspiests un ir paredzēts ilgtermiņa attiecību veidošanai, nevis vienas nakts sakaru faniem. Tāpat Zakerbergs piebildis, ka randiņu rīks no potenciālās otrās pusītes kandidātu loka izslēgs esošos draugus.

Bez tā konferencē tik izziņoti jauni paplašinātās realitātes filtri lietotnei Instagram, grupu video zvans saziņas rīkam WhatsApp, kā arī pieteiktas virtuālās realitātes brilles Oculus Go, kuras nav nepieciešams pievienot datoram vai viedtālrunim, jo tās darbojas patstāvīgi.

Oculus Go
Oculus Go Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu