Rīgā tagad var baudīt kafiju ar uzdrukātu foto piena putās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sekojot līdzi pasaules tendencēm kafijas pagatavošanas jomā, jaunatvērtajā LMT inovatīvo tehnoloģiju izmēģināšanas centrā Rīgā uzstādīts kafijas automāts, kas piedāvā iespēju personalizēt dzērienu, kafijas putās uzdrukājot foto. LMT centrs šobrīd ir vienīgā vieta Ziemeļeiropā, kur kafijas baudītāji ar viedtālruni iemūžināto foto var pārvērst krāsainā attēlā uz kafijas.

Jau ziņots, ka 6. jūnijā Rīgā, Ģertrūdes un Brīvības ielu stūrī, durvis vēra jaunais LMT pasaules inovatīvo tehnoloģiju izmēģināšanas centrs, kas ir lielākais mobilo sakaru operatoru klientu centrs Baltijā. Tajā līdzās rēķinu apmaksai un jaunu viedierīču iegādei ikviens apmeklētājs var ne tikai izmēģināt auto un skeletona virtuālās realitātes simulatorus un apskatīt Latvijā lielāko dronu, bet arī baudīt tasi īpašas eko kafijas. Pateicoties modernākajam modulārajam kafijas aparātam «Modbar», kafejnīca apmeklētājiem piedāvā gan tradicionālos kafijas dzērienus, gan unikālu iespēju kafijas putās izdrukāt viedtālrunī iemūžinātu jebkādu krāsainu foto vai tekstu.

«Modernās tehnoloģijas ienāk ne tikai informācijas tehnoloģiju un komunikāciju nozarē, bet arī restorānos un kafejnīcās. Mums ir patiess prieks iet šo inovācijas ceļu kopā ar LMT. Līdz ar izcilas kafijas baudīšanu viesiem būs iespēja katru kafijas tasīti personalizēt, uzdrukājot kafijas putās pašu iesūtītu attēlu vai ziņojumu. Šo iespēju nodrošinās šobrīd Ziemeļeiropā vienīgais kafijas printeris,» stāsta «Kolonāde Cafe» valdes loceklis Oskars Skara. Kā norāda kafejnīcas pārstāvis, zīmējums uz kafijas putām tiek veidots ar ekoloģiskajām pārtikas krāsvielām un apdrukas process, sākot no bildes izvēles līdz gatavam gala rezultātam, ilgst mazāk kā minūti. Šobrīd foto vai tekstu kafijas putās var izdrukāt bez papildu samaksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu