Ķīnā top pasaulē jaudīgākais viedtelefons

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ķīnas kompānija LeTV paziņojusi par ieceri izlaist viedtelefonu LeTV Max 2, kurš saņems jaunāko Qualcomm Snapdragon 820 centrālo procesoru, 6 GB operatīvās atmiņas un 5,7 collu ekrānu.

Snapdragon 820, kura prezentācija vēl nav notikusi, veiktspējas ziņā divkārt pārspējot pašreizējās paaudzes Snapdragon 810, kam turklāt raksturīga nosliece uz pārkaršanu.

Runājot par operatīvās atmiņas apjomu, jāpiezīmē, ka spēcīgākie viedtālruņu biznesa flagmaņi šobrīd piedāvā 3 GB RAM. Tādējādi 6GB RAM kombinācijā ar jauno procesoru LeTV Max 2 nodrošinās pasaulē jaudīgākā viedtelefona statusu. Vismaz uz kādu brīdi, vēsta Newsru.com.

Bez šīm komponentēm telefons iegūs arī 2560x1440 pikseļu izšķirtspējas ekrānu ar 5,7 collu diagonāli un 23 megapikseļu kameru ar Sony sensoru.

LeTV Max 2 iznākšana gaidāma 2016.gada pirmajā ceturksnī, tiesa gan, pirmais telefons ar jauno Snapdragon 820 (un 4 GB RAM), visticamāk, būs Xiaomi Mi5, kura debija paredzama vēl šā gada laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu