Huawei prezentē viedtālruņu sēriju nova

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1.septembrī Berlīnē, Vācijā notiekošajā IFA 2016 tehnoloģiju izstādē Huawei Consumer Business Group prezentēja savas jaunākās ierīces. Huawei nova un Huawei nova plus viedtālruņus.

Huawei nova sērija papildina Huawei ierīču klāstu, kas izdotas 2016.gadā, tai skaitā spēcīgo Mate 8 un sensāciju viedtālruņu fotogrāfijā Huawei P9.

Ergonomisks Dizains

Nova sērijai raksturīgs noapaļots dizains, inovatīva kamera un raitam dzīves ritmam piemērota veiktspēja. Huawei nova 5 collu ekrāns nemanāmi savienojas ar tālruņa korpusu, radot ergonomisku, parocīgu dizainu, kas perfekti ieguļ lietotāja plaukstā un dod iespēju tālruni pārvaldīt ar vienu roku.

Fotogrāfijas pieredze

Mūsdienu viedtālruņu lietotājiem nepieciešamas ierīces, kas ļauj notvert un dalīties ar mīļākajiem momentiem jebkurā laikā un vietā. Ar 8 megapikseļu priekšējo kameru Huawei nova ļauj lietotājiem uzņemt un dalīties ar labākām pašbildēm dažāda apgaismojuma apstākļos. Papildus funkcijas iekļauj Beauty Makeup 2.0 un Beautiful Skin 3.0 lietotnes, kas uzņemtajām pašbildēm pievieno kosmētikas efektus un gludas ādas filtrus.

Foto: Publicitātes foto

Huawei nova 12 megapikseļu galvenajai kamerai ir ātrs autofokuss, platāks leņķis un jauns attēlveidošanas sensors, kas uztver vairāk gaismas un tādējādi uzņem kvalitatīvus attēlus arī slikta apgaismojuma apstākļos.

Veiktspēja

Huawei nova sēriju darbina Snapdragon 625 procesors, kas izmanto 14nm tehnoloģiju ar augstāku energoefektivitāti un jaudu. Huawei nova ir 3020 mAh baterija ar Smart POwer 4.0 funkciju, ļaujot viedtālrunī lietot dažādas aplikācijas ilgāku laiku starp uzlādēm. Viedtālruņiem ir arī jaunākās paaudzes 3D pirkstu nospieduma lasītājs. Huawei nova plus viedtālrunim tikmēr paredzēta 3340 mAh baterija, ar ko jābūt pietiekami, lai uzņemtu tūkstošiem foto vienas uzlādes ietvaros, apgalvo ražotāja pārstāvji.

Pieejamība

Huawei nova ar 32GB ROM un 3GB RAM atmiņām un Huawei nova plus ar 32GB ROM un 3GB RAM būs pieejami no oktobra.

Viedtālruņi maksās no 400 eiro un būs pieejami ar korpusu zelta, sudraba un tumši pelēkā krāsā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu