Ar fotoizstādi Latvijā ienāk Huawei P10 viedtālruņi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts,TVNET

Huawei P10 Latvijā otrdien, 28.martā tika pieteikts ar īpašu fotoizstādi, kurā visas fotogrāfijas uzņemtas, izmantojot jauno viedtālruni.

Fotogrāfiju autori ir pašmāju fotogrāfi, blogeri un slavenības – mūziķis Markus Riva, fotogrāfi Mārcis Baltskars un Sandis Helvigs, bloga Marble Avenues radītāja Līga Zemture, stiliste un blogere Maija Armaneva, kā arī modele un ceļotāja Līva Oliņa.

Fotogrāfijas uzņemtas, izmantojot Huawei P10 trīs kameru, kas izstrādātas kopā ar vācu fotogrāfijas pionieri Leica Camera AG, sniegtās iespējas. Cita starpā izmantots fona izpludināšanas efekts, portretu uzņemšana gan krāsainā, gan melnbaltā režīmā, makro fotogrāfija.

«Strādāt vietējā tirgū ar pašu fotogrāfiem, viedokļa līderiem un slavenībām ir pagodinājums Huawei, un esam priecīgi, ka varējām organizēt šo izstādi. Tas ir apbrīnojami, ko Huawei P10 kamera spēj paveikt profesionālu fotogrāfu un fotogrāfijas entuziastu rokās. Ticu, ka Huawei godam pelnījis savu iesauku #Perfect10,» prezentācijas pasākuma laikā uzsvēra Huawei apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs.

Huawei P10 galvenās iezīmes ir Leica Dual-Camera 2.0 (Huawei P10) un Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition (Huawei P10 Plus), kas papildinātas ar 3D sejas noteikšanas algoritmu, dinamisku izgaismošanu, portretu uzlabošanu, dabisku izpludinājuma efektu, Huawei Hybrid Zoom un pasaulē pirmo Leica priekšējo 8 Mpix kameru. Tajā uzlabots gaismas sensors, ka arī palielināta objektīva aperatūra (f1.9). Jaunajiem viedtālruņiem pieejamas arī modernas krāsas un dizains, kā arī industrijā pirmā Hyper Diamond-Cut apdare un krāsu iespējas, kas izstrādātas kopā ar Pantone krāsu institūtu.

Foto: Kaspars Meinerts,TVNET

Runājot par programmatūru un čipsetu, Huawei P10 aprīkots ar Kirin 960 procesoru, Huawei Ultra Memory un jauno EMUI 5.1, kā arī 3200 un 3750 mAh baterijām Huawei P10 un P10 Plus viedtālruņos, kam iespējama ātrā uzlāde. Veidots uz EMUI 5.0 bāzes, EMUI 5.1 iet soli tālāk ar lietotāja pieredzes uzlabošanu, darbības optimizēšanu, kā arī vairākām jaunām iespējām. Piemēram, mašīnapguves algoritms apgūst lietotāja uzvedību un var paredzēt lietotņu izmantojumu, inteliģenti sadalot sistēmas resursus.

Kopš 20.marta Huawei P10 ir pieejams iepriekšpārdošanā pie mobilo sakaru operatora Bite. Visiem iepriekšpārdošanas telefoniem nāk dāvanu komplekts, kurā ietilpst ātrais lādētājs, auto lādētājs, pašportretu statīvs un citi noderīgi priekšmeti. Jaunākais Huawei flagmanis būs pieejams pie viedtālruņu operatoriem un interneta veikalos no 3.aprīļa, sākot no 599 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu