LG prezentē viedtālruni, ar ko uzņemt kino

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) šodien prezentēja ilgi gaidīto flagmani LG V30, kas ir nozarē pirmais viedtālrunis ar F1.6 kameras apertūru un Crystal Clear lēcu divkāršajā kamerā. Tam ir Cine Video režīms filmu kvalitātes video uzņemšanai, OLED FullVision ekrāns ar plānu dizainu, premium skaņa ar moderno Hi-Fi Quad DAC, skaņas pielāgošana ar B&O PLAY, Google Assistant un balss atpazīšana. LG V30 aprīkots ar Qualcomm Snapdragon 835 mobilo platformu.

Uzņemiet profesionālus video ar F1.6 Crystal Clear lēcu un Cine Video

LG V30 pirmais nozarē aprīkots ar F1.6 kameru ar stikla lēcu gaišākām un izteiksmīgākām krāsām. Cine Video režīms ļauj lietotājiem uzņemt filmu kvalitātei līdzīgus video tieši V30 viedtelefonā. Apvienojumā ar kameras Crystal Clear lēcu, kas nodrošina precīzākas krāsas un skaidrākus attēlus, salīdzinājumā ar plastmasas lēcām, V30 ir nozarē visspējīgākā attēlu uzņemšanas ierīce.

Pateicoties LG Cine Video jaudīgajām Cine Effect un Point Zoom funkcijām, lietotāji savus video var viedtālrunī uzlabot ar dažādu filmu žanru kinematogrāfiskām niansēm. Point Zoom izmanto modernus programmatūru algoritmus, kas ļauj lietotājam līgani pietuvināt jebkuru objektu, izmantojot Zoom Slider. Savukārt Cine Effect nodrošina 15 iepriekš sagatavotus uzstādījumus, lai piešķirtu video filmām līdzvērtīgu izskatu, sākot ar romantisku komēdiju, grāvēju, mistēriju, trilleri vai klasisku filmu.

Foto uzņemšana ar jauno V30 ir vēl modernāka. Kameras Manual Mode funkcija iespējas paceļ jaunā līmenī ar Graphy - ikviens fotogrāfs amatieris var uzņemt kvalitatīvus attēlus, vienkārši izvēloties kadru un nospiežot slēdzi. Lietotāji var izvēlēties profesionālus attēlus no Graphy mājaslapas vai mobilās aplikācijas un lietot tādus sākotnējos iestatījumus kā baltā toņa līdzsvars, slēdža ātrums, apertūra un ISO fotogrāfijām, kas uzņemtas ar V30.

Plāns, viegls dizains un OLED FullVision ekrāns kompaktā korpusā

LG V30 korpuss ir pārsteidzoši kompakts, plāns un viegls. Pat ar lielo sešu collu 18:9 OLED FullVision ekrānu V30 ir par 8 mm īsāks un 3 mm šaurāks salīdzinājumā ar tā priekšgājēju. Ar 7,3 mm biezumu un 158 g svaru V30 ir vieglākais starp viedtelefoniem sešu collu kategorijā.

Tāpat LG V30 viedtālruni var bez bažām lietot jebkurā situācijā - tālrunis ir hermetizēts pret putekļiem un to iespējams iegremdēt ūdenī līdz pat pusotram metram līdz 30 minūtēm, neietekmējot tā funkcijas. Ar Quick Charge 3.0 V30 iespējams uzlādēt no tukša akumulatora līdz 50% aptuveni 30 minūtēs.

Personalizēta pirmšķirīga skaņa, ko atbalsta Hi-Fi Quad DAC

LG aprīkojis V30 ar Hi-Fi Quad DAC ar audio pielāgošanu, ko nodrošina pasaulē slavenā audio zīmola B&O PLAY inženieri, kā arī ar B&O PLAY austiņām, kas izsmalcināti pielāgotas optimālai klausīšanās pieredzei.1 V30 ir pirmais globālais viedtālrunis, kas atbalsta MQA (Master Quality Authenticated) tehnoloģiju, kura nodrošina iespēju straumēt augstas izšķirtspējas audio failus, kas liela apjoma profesionālus audiofailus ietver to nelielā failā, lai atvieglotu to audio straumēšanu.

Aprīkots ar Google Assistant un balss atpazīšanu

Google Assistant tālrunī LG V30 piedāvās unikālas iespējas, kas īpaši radītas šim telefonam. Pasakot «Ok Google, take a romantic «Cine Video»» (Labi, Google, uzņem romantisku Cine Video), tiks iedarbināta kameras aplikācija ar priekšpusē izvietotās kameras uzstādījumu ar platleņķa režīmu. Turklāt atsevišķas LG iekārtas, tostarp veļas mašīna, žāvētājs, ledusskapis, gaisa attīrītājs, krāsns, gaisa kondicionētājs un putekļsūcējs robots ir savietojamas ar Google Assistant, kad tiek izmantots V30 un Google Home.

Otrā ekrāna ērtība, kas tika ieviesta iepriekšējos V sērijas viedtelefonos, attīstījusies kā Always-on Display (AOD) funkcija un Floating Bar. Kad ekrāns ir izslēgts, AOD aizstāj otro ekrānu, nodrošinot īsceļus uz Quick Tools un Music Player bez nepieciešamības ieslēgt ekrānu.

Tagad ar četrām dažādām drošības opcijām LG V30 tālrunis ir modernāks kā jebkad. LG V30 ir sejas atpazīšanas funkcija, kas izmanto priekšējo kameru, balss atpazīšana, kas izmanto lietotāja balss un lietotāja noteiktu atslēgas vārdu kombināciju, un pirkstu nospiedumu sensors, kā arī Knock Code.

V30 patērētājiem Dienvidkorejā būs pieejams no 21. septembra, pēc tam tas būs pieejams lielākajos Ziemeļamerikas, Āzijas, Eiropas, Āfrikas un Tuvo Austrumu tirgos. Izstādes IFA 2017 apmeklētāji tiek aicināti apmeklēt LG stendu 18. zālē Messe Berlin, lai paši iepazītos ar lielisko LG V30.

Galvenās iezīmes2

  • Čipkopa: Qualcomm Snapdragon 835
  • Displejs: 6 collu 18:9 QuadHD+ OLED FullVision (2880 x 1440 / 538ppi)
  • Operētājsistēma: Android 7.1.2 Nougat
  • Atmiņa: V30: 4GB LPDDR4x RAM / 64GB UFS 2.0 ROM / MicroSD (līdz 2TB); V30+: 4GB LPDDR4x RAM / 128GB UFS 2.0 ROM / MicroSD (līdz 2TB)
  • Kamera: Aizmugurējā divkāršā: 16MP standarta leņķis (F1.6 / 71°) / 13MP platleņķis (F1.9/ 120°)
  • Priekšējā: 5MP platleņķis (F2.2 / 90°)
  • Akumulators: 3300mAh
  • Izmērs: 151.7 x 75.4 x 7.3mm
  • Svars: 158g
  • Tīkls: LTE-A 4 Band CA
  • Savienojamība: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (3.1 savietojams)
  • Krāsas: Auroras melna / Mākoņa pelēka / Marokas zila / Lavandas violeta
  • Cits: IP68 ūdensizturība un noturība pret putekļiem / MIL-STD 810G pieļāvīgs / Crystal Clear lēca / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / HDR10 / Daydream / Google Assistant / UX 6.0+ / Balss atpazīšana / Sejas atpazīšana / Pirkstu nospiedumu sensors/ Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 tehnoloģija/ Bezvadu lādēšana

1 Pieejams tikai dažos tirgos

2 Specifikācija var atšķirties atkarībā no konkrētā tirgus

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu