Sony prezentē jaunus Xperia sērijas viedtālruņus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sony

Plaša patēriņa elektronikas izstādē IFA Berlīnē, Vācijā Sony Mobile Communications paziņojuši par trim jauniem viedtālruņiem: Xperia XZ1 un Xperia XZ1 Compact tā vadošajā diapazonā un Xperia XA1 Plus vidējā diapazonā. Visi modeļi būs pieejami visā pasaulē no 2017. gada rudens*.

Xperia XZ1 ietver virkni premium funkciju, izmantojot Sony progresīvās tehnoloģijas, tostarp jaunāko Motion Eye kameru sistēmu, HDR 5.2 Full HD displeju un Hi-Res augstas kvalitātes Audio.

Jauna un inovatīva funkcija ir 3D Creator, Sony Mobile unikālais iekšējais risinājums ātrai un ērtai 3D objektu skenēšanai. Ar 3D Creator ir daudz rotaļīgu iespēju, piemēram, izveidot avataru, kas paredzēts kameras AR efektu opcijām, iestatīt dzīvo fonu, koplietot to sociālajos medijos ar draugiem kā 3D uzlīmi vai izveidot piemiņas lietiņu, izmantojot 3D printeri.

Xperia XZ1 Compact kompaktajā formā ietilpst 4,6 collu displejs un izcilas funkcijas, tostarp Motion Eye kamera, Hi-Res Audio, novatoriskais 3D Creator un papildus jauna super platleņķa priekšējā kamera, kas paplašina skata laukumu līdz 120 grādiem.

Gan Xperia XZ1, gan Xperia XZ1 Compact darbina jaunākā Qualcomm Snapdragon 835 mobilā platforma, zibenīgam interneta savienojumam** un ātrai un efektīvai veiktspējai.

Jaunajā Xperia XA1 Plus ir 23MP aizmugures kamera, 5,5 collu Full HD displejs un iespaidīga skaņas kvalitāte. Turklāt, pateicoties lielajai 3430mAh jaudai, jūs varat būt pārliecināts, ka akumulators izturēs visu dienu.

* Pieejamība būs atkarīga no valsts vai reģioniem.

** Xperia XZ1 piedāvā līdz 1 Gb / s, pamatojoties uz Gigabit Class LTE Cat16, XZ1 Compact piedāvā līdz 800Mb / s, pamatojoties uz Cat15, atkarībā no tirgus pieejamības un tīkla saderības

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu