Android Authority nosauc Huawei jauno flagmani par «Gada tālruni»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmuma Huawei jaunākais flagmanis – Huawei Mate 10 Pro, kas pirmais piedāvā izmantot mākslīgā intelekta sniegtās iespējas plašākai sabiedrībai, saņēmis tehnoloģiju portāla «Android Authority» novērtējumu «Labākais 2017. gada Android tālrunis», kā arī tehnoloģiju portālā «Android Headlines» tika novērtēts kā «2017. gada tālrunis ar noturīgāko bateriju».

Novērtējums tika sniegts, analizējot astoņas dažādas viedtālruņa kategorijas – displeju, audio, kameras veiktspēju, baterijas noturību, lietotāja pieredzi, kā arī cenas un vērtības attiecību. Huawei Mate 10 Pro ieguva pirmo vietu baterijas izvērtēšanas kategorijā, kā arī ierindojās TOP 3 tādās kategorijās kā displejs, audio, kamera un lietotāja pieredze.

Tāpat Huawei Mate 10 Pro viedtālrunis ir ieguvis tehnoloģiju portāla «Android Headlines» novērtējumu kā «2017. gada tālrunis ar noturīgāko bateriju». Portāla redakcija atzinusi, ka šis viedtālrunis ir vērtējams kā «baterijas ilgnoturības smagsvars citu viedtālruņu vidū, īpaši, ja tiek lietots Huawei iestrādātais baterijas lietderības rīks». Tāpat rakstā tiek izcelta ātrā tālruņa uzlādes spēja, kā arī jaunā EMUI 8.0 operētājsistēma un Kirin 970 procesors, kas ir ievērojami energotaupīgāks par priekšgājējiem.

Huawei Mate 10 Pro ir Kirin 970 procesors, kurš ietver īpaši veidotu neironu procesoru (NPU), nodrošinot 25x labāku veiktspēju salīdzinājumā ar četru kodolu Cortex-A73. Mate 10 Pro modelis ar aprīkots ar 4000 mAh bateriju. Telefons izprot lietotāja ieradumus un nodrošina, ka, lietojot ierīci, priekšroka tiek dota augstākas prioritātes lietotnēm, tādā veidā maksimizējot baterijas kalpošanas laiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu