Šogad tiks ieviesti jaunie Honor 9 Lite un Honor View 10 viedtālruņi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viedtālruņu zīmols «Honor» 2017. gadu aizvadīja ar rekordaugstiem rezultātiem, par ko jāpateicas augstiem pārdošanas rādītājiem Ķīnā, kā arī iegūtajām tirgus daļām gan Somijā, gan Krievijā, kur zīmols «Honor» ieguvis trešo vietu.

Saskaņā ar pētījumu uzņēmuma «Sino Market Research» datiem laika posmā no 2017. gada janvāra līdz novembrim «Honor» ir pieteicis sevi kā vadošais viedtālruņu zīmols tiešsaistes tirgū Ķīnā gan pārdošanas apjomu, gan peļņas ziņā. Kopumā pērnā gada decembrī visā pasaulē tika pārdoti 40 miljoni «Honor 7X» modeļa viedtālruņi. Šī modeļa viedtālruņi tika pārdoti rekordlielos apjomos arī tā dēvētās «Brīvo siržu dienas» (Single’s Day) izpārdošanu laikā 2017. gada novembrī, nodrošinot 600 miljonu dolāru lielu peļņu. Papildus tam, pārdodot «Honor 7X» tā dēvētās «Melnas piektdienas» (Black Friday) izpārdošanu laikā Amerikas Savienotajās Valstīs un Eiropā, zīmolam ir izdevies kāpināt gūto peļņu trīs reizes, tādējādi veiksmīgi iedzīvinot Ķīnas biznesa modeli globālajā tirgū.

Honor 7X
Honor 7X Foto: Publicitātes foto

«Līdz 2020. gadam mūsu mērķis ir kļūt par TOP 5 viedtālruņu zīmolu, uzlabojot produkta lietotāju pieredzi ar jaunām un inovatīvām tehnoloģijām. Arī turpmāk investēsim R&D kvalitātes uzlabošanā, lai piedāvātu kvalitatīvus produktus jaunākās paaudzes auditorijai,» saka zīmola «Honor» prezidents Džordžs Žao (George Zhao).

Viedtālruni «Honor 9 Lite» par aptuveni 250 eiro Latvijas tirgū plāno ieviest 2018. gada februārī. Uzlabotā viedtālruņa kamera («quad-lens» kamera – divas 13+2 MP kameras telefona priekšpusē un aizmugurē) iezīmēs jaunu laikmetu digitālās «tūkstošgades» paaudzes attēlu uzņemšanas kultūrā, sniedzot iespēju parādīt savu pasauli no plašāka skatu punkta. Viedtālrunim ir modernizēts dizains, 83.2% pilnekrāna jeb «FullView» ekrāns un jaunākā «Android 8.0 Oreo» operētājsistēma, kā arī uzlabotā «EMUI 8.0» saskarnes versija.

«Honor» uzskata, ka viedtālruņi ar mākslīgo intelektu ir mūsu nākotne. Uzņēmums nodarbojas ar mākslīgā intelekta izpēti, vienlaikus pievēršot uzmanību tam, kā tas mainīs mūsu dzīves. Tehnoloģijas saprot lietotāja uzvedību, sniedz padomu un automātiski pielāgo uzstādījumus, lai sasniegtu optimālu lietotāju pieredzi.

Honor 9
Honor 9 Foto: Publicitātes foto

Jaunākais «Honor» mākslīgā intelekta viedtālrunis ir «Honor View 10», kas tika prezentēts starptautiskās CES («Consumer Electronics Show») izstādes laikā. Šis viedtālrunis ir radīts auditorijai, kas viedtālruni lieto bieži, tostarp spēlējot spēles. Tas ir radīts digitālajai paaudzei, kura meklē vislabākās darbības ierīci, bagātīgu funkciju klāstu, modernu dizainu, kā arī radošu lietojumu. Viedtālrunis «Honor View 10» apvieno dažādas mākslīgā intelekta aplikācijas, daudzpusīgu kameru, izturīgu akumulatoru un pieejamu cenu, tādējādi nelīdzinoties citiem viedtālruņiem.

Viedtālrunis «Honor View 10» tika prezentēts Lasvegasā, Amerikas Savienotajās Valstīs, CES («Consumer Electronics Show») izstādes laikā, un ieguva vairākus «Best of CES 2018» apbalvojumus no operētājsistēmas «Android» pārstāvjiem, medijiem un viedokļu līderiem. Pēc tam 2018. gada 8. janvārī «Honor 10 View» tika laists pārdošanā visā pasaulē, tostarp Rietumeiropā (Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Itālijā un Spānijā), Indijā un Malaizijā. Viedtālruņa lietotāji Rietumeiropā interneta iepirkšanās platformā «Amazon.com» sniedza «Honor View 10» vērtējumu 4+ (lietotāji no Francijas – pat vērtējumu 5+).

Honor View 10
Honor View 10 Foto: Publicitātes foto

Zīmola flagmanis – viedtālrunis «Honor 7X» sarkanā krāsā ar sejas atpazīšanas un atbloķēšanas funkciju – arī tika ieviests tirgū šī gada janvārī, bet viedtālrunis «Honor 9» tika pasludināts par «iF Design 2018 Award» uzvarētāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu