Samsung prezentē jaunos Galaxy A6 un A6+

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Samsung Electronics laidis klajā jaunos Galaxy A6 un A6+ viedtālruņus, kas apvieno vairākas uzlabotas funkcijas ērtākai lietošanai, četras dažādas korpusa krāsas, kā arī kameru, ar ko tiek solīti labi attēli arī vājā apgaismojumā.

Nekad iepriekš nav bijis tik viegli uzņemt skaistus fotoattēlus un pašbildes kā tagad ar jauno Galaxy A6 un A6+ jaudīgo priekšējo un aizmugurējo kameru. Pateicoties regulējamai priekšējai LED zibspuldzei, ir iespējams uzņemt pašbildi gan dienā, gan naktī, bet «gaišas» aizmugurējās kameras lēcas dod iespēju uzņemt fotoattēlus arī vājā apgaismojumā.

Live Focus režīms, kas pieejams Galaxy A6+ divpusējai kamerai1, ļauj koriģēt un uzlabot fotoattēla fona izplūduma efektu gan pirms, gan pēc attēla uzņemšanas. Uzņemtos fotoattēlus iespējams personalizēt, izmantojot fona dizainu ar dažādiem elementiem.

Pirmie iespaidi: Honor 9 Lite

Melomāniem noteikti interesants būs Dolby Atmos2 veikums, uzlabojot telpiskā skanējuma efektu un kvalitāti plašā skaļuma diapazonā.

Foto: Samsung

Starp funkcijām, kas Galaxy A6 un A6+ lietošanu padara ērtu, ir sejas atpazīšanas un pirkstu nospieduma sensora funkcija, Always on Display3 funkcija, kas ļauj uzzināt jaunāko informāciju, neatbloķējot tālruni, Bixby Vision funkcija, kas sajūgta ar kameru un var pārtulkot, piemēram, ceļa norādes citā valodā.

1 Funkcija ir pieejama tikai Galaxy A6+ telefoniem

2 Dolby Atmos skaņa tiek nodrošināta, lietojot ierīci tikai ar austiņām

3 Funkcija pieejama tikai Galaxy A6+

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu