Huawei Mate 10 sērijas tālruņiem būs pieejams nakts fotografēšanas režīma uzlabojums

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tālruņu ražotājs Huawei sagatavojis programmatūras atjauninājumu Huawei Mate 10 sērijas telefoniem.

Tas ļaus ievērojami uzlabot tālruņu Huawei Mate 10 un Huawei Mate 10 Pro kameras veiktspēju zema apgaismojuma apstākļos. Latvijā atjauninājums būs pieejams Mate 10 Pro tālruņu lietotājiem jau jūlija otrajā pusē.

Huawei Mate 10 sērijas tālruņi, kuri aprīkoti ar Leica duālo kameru (12 MP + 20 MP) un f/1.6 diafragmas atvēruma SUMMILUX-H lēcām, nodrošina fotografēšanas pieredzi, kas uzlabota ar mākslīgā intelekta ainas un objekta atpazīšanas prasmēm.

Foto: Publicitātes foto

Atjauninājums ļaus Mate 10 sērijas telefoniem vēl labāk izmantot pasaulē pirmā mākslīgā intelekta vadītā procesora Kirin 970 sniegtās iespējas, lai uzņemtu skaidras un detalizētas bildes vājā apgaismojumā, pat neizmantojot tālruņa statīvu.

Lielisku fotogrāfiju uzņemšanai naktī lielākoties jāizmanto ilgāks ekspozīcijas laiks, kas savukārt padara kameru daudz jutīgāku pret vibrācijām un telefona izkustināšanu.

Lai novērstu bilžu izplūšanu, jaunais Huawei Mate 10 tālruņu nakts režīms ieguvis jaunu mākslīgā intelekta stabilizācijas tehnoloģiju, kas palīdz uzlabot fotogrāfijas un ļauj lietotājam viegli uzņemt kvalitatīvas bildes zema apgaismojuma apstākļos bez tālruņa statīva izmantošanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu