Amatieri pamanījuši NLO pārlidojam Mēnesi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Neizskaidrotu kosmisku parādību netrūkst. Tagad pārītis kosmosa vērotāju 10.augustā pamanījuši melnu punktu, kurš pārlidojis Mēness diskam un ir iemūžināts video.

Pāris amerikāņu «citplanētiešu mednieku», Pols no Floridas un Kīts no Pensilvānijas, ir izveidojuši īstu debesu vērošanas iekārtu tīklu. Viena no viņu kamerām, kas pastāvīgi raugās augšup, ir iemūžinājusi ainu, kurā pāri Mēness diskam līkloču kustībā slīd nezināms lidojošs objekts (NLO).

Kas tas ir, nevienam nav skaidrs. Paši Pols un Kīts norāda, ka tas ir NLO, taču viņiem tas neesot nekas neparasts. Tikmēr citi ieinteresēti «citplanētiešu mednieki» ir stipri pārliecināti, ka tas ir kas vairāk par kukaini, kurš rāpo pa kameras lēcu, un arī satelīts tas diezin vai ir, raksta The Sun.

Pols un Kīts norāda, ka Nacionālā aeronautikas un kosmosa aģentūra (NASA) tās pastāvēšanas laikā neapšaubāmi ir paveikusi ļoti daudz informatīva darba, taču pastāv bažas, ka ne visa patiesība tiek atklāta sabiedrībai, tādēļ «mēs esam izveidojuši augošu teleskopu un kameru tīklu visapkārt pasaulei, lai vērotu kosmosu».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu