Pseidozinātnes sasniegumi: Cilvēkam pēc nāves ir iespēja «augšāmcelties»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Viens amerikāņu zinātnieks apgalvo, ka pēc nāves cilvēks atdzimst, tikai nu jau citā realitātē, raksta Kremļa propagandas un okultisma šļuras «medijs» Lenta.ru.

Ziemeļkarolīnas universitātes «pētnieki» ir pārliecināti, ka cilvēks pēc nāves nepārstāj eksistēt, bet gan nokļūst paralēlā telpā. Papildus tam viņi uzskata, ka cilvēkam ir pēc nāves ir iespēja «augšāmcelties», raksta Krievijā populārais «medijs» Lenta.ru.

Proti, kāds profesors vārdā Roberts Lancs ir veicis pētījumu, kurā cilvēka dzīvi salīdzinājis ar... augu. Rezultātā viņš secinājis, ka cilvēki, gluži tāpat kā augi, «novīst», lai nākotnē «uzplauktu» atkal. Lancs izteicies, ka viņa pieņēmums balstīts uz biocentrisma teoriju.

«Kalifornijas universitātes zinātnieki» iepriekš esot ziņojuši, ka paralēlās pasaules nav izdomājums - tās pastāv. Kā par skādi, bet pierādījumi tam, protams, nav.

Tomēr pētot elementārdaļiņas, šie zinātnieki atklājuši, ka tās vienlaicīgi var pastāvēt divos stāvokļos. Citiem vārdiem - vienā laikā būt dažādās vietās. Rezultātā pētnieki secinājuši, ka ir paralēlās pasaules, kurās Zemi joprojām apdzīvo dinozauri, citplanētieši, bet Mēness tumšajā pusē vēl arvien mīt nacisti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu