Ko šobrīd dara pēdējie dzīvie Hitlera asinsradinieki?

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Šobrīd pasaulē eksistē pieci cilvēki, kuriem ir asinsradniecīgas saites ar Ādolfu Hitleru, tomēr viņi visi nonākuši pie vienota lēmuma - neradīt bērnus, lai Hitlera «asinis» tuvāko piecdesmit gadu laikā izzustu pavisam.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Peters Raubāls, Heiners Hohegers, kā arī Aleksandrs, Luiss un Braiens Stjuarti-Hjūstoni ir ļoti atšķirīgi vīri. Peters ir inženieris, Aleksandrs - sociālais darbinieks, bet Luiss un Braiens vada nelielu biznesu. Peters un Heiners dzīvo Austrijā, kamēr abi brāļi dzīvo Longailendā, ASV – tikai dažus kvartālus viens no otra.

Varētu likties, ka šiem pieciem vīriešiem nav nekā kopīga, izņemot divas lietas – viņi visi ir vienīgie palikušie Hitlera asinsradinieki, un visi vēlas tādi palikt pēdējie.

Zināms, ka Hitlers bija precējies tikai 45 minūtes – īsu brīdi pirms kopā ar sievu Evu Braunu izdarīja pašnāvību. Arī viņa māsa Paula nekad neapprecējās, un, par spīti baumām, ka Hitleram ir vairāki ārlaulības bērni, viņi abi nomira, pasaulē nelaižot pēctečus.

Tomēr vēsturniekiem izdevās noskaidrot, ka, lai arī Hitlera ģimene bija ļoti maza, pieci viņa asinsradinieki joprojām eksistē.

Pirms Hitlera tēvs Aloizs Hitlers (Šiklgrūbers) apprecēja Klāru, viņš bija precējies ar sievieti vārdā Franija, ar kuru viņam bija divi bērni – Aloizs Juniors un Anžela.

Pēc kara Aloizs Juniors nomainīja savu vārdu un radīja divus bērnus – Viljamu un Heinrihu, no kuriem Viljams ir brāļu Luisa un Braiena tēvs.

Savukārt Anžela apprecējās un pasaulē laida trīs bērnus – Leo, Geli un Elfrīdu. Geli kļuva bēdīgi slavena ar to, ka viņai bija seksuālas attiecības ar savu onkuli, kas beidzās ar Geli pašnāvību.

Leo tāpat kā Elfrīda arī apprecējās, un kopā viņiem piedzima divi zēni – Peters ir Leo dēls, bet Heiners – Elfrīdas.

Tikko kā viņi uzzināja savu saistību ar Hitleru, viņi nolēma neradīt pēcnācējus, lai neturpinātu Hitlera dzimtas koku. Tāpēc izskatās, ka Hitlera ģimene drīz izzudīs pavisam, jo jaunākajam no pieciem fīrera radiniekiem ir 48, bet vecākajam 86 gadi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu