Foto: Slavenākās vēstures personības krāsainās fotogrāfijās

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Digitāli izkrāsotās portretu fotogrāfijās jaunā perspektīvā aplūkojamas personības, kas pasaules politikas, literatūras un mākslas vēsturē atstājušas neizdzēšamas pēdas.

Krievu māksliniece Olga Širina (Ольга Ширнина) nodarbojas ar diezgan neierastu mākslas veidu – ar īpašas digitālās tehnikas palīdzību viņa piešķir otru elpu fotogrāfijām, kuras mēs līdz šim esam pieraduši redzēt melnbaltas.

Lai arī mākslinieci galvenokārt interesē Krievijas vēsture, tomēr starp portretiem arī atrodamas Eiropas un Amerikas slavenākās personības.

Galerijā aplūkojamas gan Krievijas un pasaules 20. gadsimta politiskās «zvaigznes», piemēram, Vladimirs Ļeņins, Josifs Staļins, Ļevs Trockis, Vinstons Čērčils, Benito Musolini un citi, gan filmu zvaigznes – Bridžita Bordo, Marlons Brando, gan zināmākie krievu un pasaules literatūras klasiķi – Mihails Bulgakovs, Ļevs Tolstojs, Antons Čehovs, Vladimirs Majakovskis, Džeks Londons un daudzi citi.

Visas fotogrāfijas publicētas mākslinieces interneta blogā «Klimbim2014».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu