Līgums iekaustīt vīru reizi nedēļā (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/epSos.de

Kāds laulāts pāris Ķīnā parakstījis vienošanos un izstrādājis partneru iekaustīšanas grafiku, lai savaldītu sievas kauslīgo dabu un pasargātu vīru no regulāras piekaušanas.

Šādu savdabīgu laulības līgumu noslēdza jauns pāris Čuncinas pilsētā. Jaunā sieva kopš laulības pirmajām dienām pastāvīgi piekāvusi savu vīru. Viņa pārvalda cīņas mākslas pamatus un nevar savaldīt savu kauslīgo dabu pat nenozīmīgos strīdos. Rezultātā vīrietis gūst zilumus un sasitumus par jebkuru runāšanu pretī.

Lai saglabātu laulību, kas noslēgta tikai pirms pusgada, pāris nolēmis noslēgt vienošanos. Turpmāk sievai būs atļauts sist vīru tikai reizi nedēļā. Gadījumā, ja viņa "palaidīs rokas" biežāk, viņai nāksies pamest ģimenes ligzdu un uz trim dienām pārcelties pie vecākiem.

Sieviete atzinusies, ka nožēlo padarīto ikreiz, kad redz vīra sejā savu dusmu pēdas. Viņa pauda cerības, ka vienošanās palīdzēs viņai savaldīties.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu