"Bonijas un Klaida" aktierim 12 755 sievietes (109)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Slavenās 1967. gadā uzņemtās amerikāņu filmas “Bonija un Klaids” (Bonnie and Clyde) 72 gadus vecais aktieris Vorens Betijs (Warren Beatty) savas dzīves laikā esot pārgulējis ar gandrīz 13 tūkstošiem sieviešu, tostarp aktrisēm Daianu Kītoni (Diane Keaton), Izabellu Adjani (Isabelle Adjani) un dziedātāju Madonnu.

Kā raksta Guardian, aktiera jaunais biogrāfs ir pārskatījis visu Betija dzīvi un secinājis, ka skandalozās kinofilmas zvaigzne ir mīlējies ar 12 775 sievietēm. Turpretī, piemēram, literārais tēls, mīlas dēku meklētājs dons Žuans spējis savaldzināt vien nieka 2065 daiļā dzimuma pārstāves.

Foto: Publicitātes foto

Biogrāfs Pīters Biskinds (Peter Biskind) jaunajā grāmatā “Star: How Warren Beatty Seduced America” raksta, ka aktieris vērienīgo skaitli izcīnījis ar vienkāršu aritmētiku. Laika posmā no brīža, kad Betijs 19 gadu vecumā zaudējis nevainību, līdz brīdim, kad 1991. gadā saticis aktrisi Aneti Beningu (Annette Bening), aktieris pārgulējis ar vismaz vienu sievieti dienā. Autors sarakstā nav ieskaitījis nevainīgus skūpstus vai neplānotas izdarības ceļa malās.

Vorena Betija advokāts gan paziņojis, ka jaunā grāmata nav aktiera apstiprināta un ir pilna ar kļūdainiem apgalvojumiem un vārdiem, kurus mūsdienu donžuāns nekad nav teicis.

Komentāri (109)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu