Ebreju ekstrēmisti iesaka modelei neprecēt di Kaprio (64)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Attīstoties nesaskaņām Tuvajos Austrumos, ebreju ekstrēmisti ir nākuši klajā ar lūgumu supermodelei Bārai Refaeli (Bar Refaeli) neprecēt viņas draugu, talantīgo aktieri Leonardo di Kaprio. Šāda rīcība būtu nelabvēlīga ebreju rasei, teikts vēstulē, kas sūtīta modeles mātei.

Modelei adresētā vēstulē labēji noskaņotais aktīvists Baručs Marzels (Baruch Marzel), kas aizstāv nacionālistu grupējumu “Lehava”, aicina atcerēties savus senčus un izcelsmi, raksta Haaretz.

“Tava vecmāmiņa un viņas vecmāmiņa nedomāja, ka kāda no viņu pēcnācējām pārtrauks saikni ar ebreju tautu,” raksta Marzels. “Asimilācija vienmēr ir bijusi ebreju ienaidniece.”

Vārds “lehava” senebreju valodā nozīmē gan liesmu, gan simbolizē aizsardzību no asimilācijas svētajā zemē. Kā teikts interneta vietnes “Facebook” izveidotajā profilā, grupējums sniedz palīdzību ebreju meitenēm attiecībās ar neebreju, īpaši arābu vīriešiem.

Marzels atzīst, ka viņam nav nekas pret populāro aktieri di Kaprio, uzsverot, ka viņš nešaubīgi ir talantīgs. Tomēr Marzels modeli lūdz nākt pie prāta un atteikties no kāzām - nenodarīt ļaunu turpmākajām paaudzēm.

24 gadus vecā modele gan iepriekš jau apstiprinājusi, ka baumas par viņas saderināšanos ar aktieri ir nepatiesas.

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu