Izsauc policiju par kailu krūšu ieziešanu pludmalē (203)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/tata_aka_T

Kāda divu bērnu māte izsaukusi policiju, jo satraukusies par to, ka kāda sieviete publiski viņas dēlu priekšā ar iedeguma krēmu ieziedusi savas kailās krūtis, raksta Telegraph.

26 gadus vecā sieviete, vārdā Luīsa, sauļojoties publiskā pludmalē netālu no Romas, Itālijā, nevainīgi ar pretiedeguma krēmu sākusi ieziest savas apaļīgās krūtis. Tas 12 un 14 gadus veco zēnu māti ir ļoti satraucis, tāpēc, nesaņēmusi atbildi uz lūgumu pārtraukt izaicinošo procedūru, sieviete izsaukusi policiju.

Luīsas advokāts presei atklājis, ka 2010. gadā par šādu rīcību diskutēt ir absurdi:

“Būsim tieši: mana kliente ir gara brunete ar skaistām, izteiktām krūtīm, kuras vienmēr piesaistīs kāda uzmanību.”

Arī pati sieviete, kas strādā par asistenti modes apģērbu veikalā, ir pārsteigta par apsūdzībām, kas izvirzītas, pamatojoties tikai uz to, ka viņa sauļojusies kaila pludmalē.

Itālijā, ja nav citu pilsētas iekšējo noteikumu, publiskās pludmalēs ir atļauts sauļoties bez krūštura. Šī brīvība gan pēdējo gadu laikā arī Francijā ir kļuvusi mazāk populāra.

Komentāri (203)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu