Brīdina, ka resnos apēdīs citplanētieši (94)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr Photostream

Viens no Lielbritānijas lielākajiem sporta un veselības klubiem saņēmis kritiku par agresīvu reklāmu, kas brīdina, ka cilvēkus ar lieko svaru apēdīs citplanētieši.

Lai arī Bristoles viesnīcas "Cadbury House" veselības kluba un SPA centra reklāmas mērķis bija iedrošināt cilvēkus saņemties uz zaudēt Ziemassvētku brīvdienās uzaudzētos kilogramus, tā tikai izraisījusi vietējo iedzīvotāju sašutumu.

"Savlaicīgs brīdinājums! Kad atnāks citplanētieši, resnos viņi apēdīs pirmos," vēsta reklāma ar zaļa citplanētieša attēlu.

"Man nav liekā svara, tomēr man tas šķiet ļoti apvainojoši, bet kā to uztver cilvēki, kuriem patiešām ir liekais svars?" retoriski jautā Vikija Palmere, kas pauda savu neapmierinātību kluba vadībai pēc reklāmas publicēšanas vietējā laikrakstā.

Sporta kluba vadība gan uzsver, ka reklāma ir tikai nevainīgs joks. "Citplanētiešu kampaņa tika izstrādāta kā zobgalīgs skats uz faktu, ka cilvēki Ziemassvētku laikā mazliet pieņēmušies svarā," paskaidroja veselības kluba menedžeris Džeisons Ītons. "Mēs nevēlējāmies nevienu aizvainot."

Komentāri (94)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu