Astoņgadīgs zēns saņem pavēsti no armijas (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/cliff1066™

Kāds astoņus gadus vecs ukraiņu zēns saņēmis pavēsti no armijas, vēsta "Lenta.ru", atsaucoties uz Ukrainas ziņu aģentūru UNIAN.

Pēc Mišas tēva Vladimira Brecko vārdiem, viņš kopā ar sievu nekavējoties paziņoja par kļūdaino pavēsti kara komisariātam, tomēr atbildi tā arī nesaņēma. Ģimene vērsās arī dzīvokļu pārvaldē un iesaukšanas medicīniskajā komisijā, tomēr pārim norādīja, ka ar pavēstu izsūtīšanu nodarbojas tikai kara komisariāts.

Galu galā Brecko paši devās uz kara komisariātu, lai uzrādītu sava dēla dzimšanas apliecību, kas liecina, ka zēns dzimis 2001.gada 13.decembrī.

Kara komisariāta pārstāvji atteicās komentēt astoņgadīgā zēna iesaukšanu armijā.

Vecāki nolēmuši saglabāt par piemiņu Mišas pavēsti. "Kad mūsu dēls sasniegs pilngadību, viņš sapratīs, kad viņam bija jāiet armijā. Pagaidām viņš to vēl neapzinās," sacīja Mišas tēvs.

Līdzīgs gadījums pirms pāris gadiem notika Krievijā. 2006.gada februārī pavēsti no armijas saņēma gadu vecais Dima Varencins no Volgogradas. Toreiz kara komisariāts paskaidroja, ka notikusi birokrātiska kļūda.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu