Katoļu mācītāja – skeitbordista sensācija (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Kāds ungāru katoļu mācītājs, izmantojot skeitbordu kā papildu atribūtiku saviem sprediķiem un Dieva vārda popularizēšanai, ir kļuvis par kārtējo interneta sensāciju visā pasaulē.

Mācītājs Zoltans Lendavī (Zoltan Lendavi) ar savai profesijai netipisku uzvedību interneta video vietnē “Youtube” jau ieguvis 360 000 klikšķu, raksta Telegraph.

Videoklipā ar nosaukumu “Jautrais mācītājs skeitbordo” ir nofilmēts 45 gadus vecais garīgais tēvs tradicionālajā mācītāja tērpā, kurš turpat pie baznīcas, izklaidējot apkārtesošos un demonstrējot jauniešiem savas skeitbordista prasmes, aicina viņus neaizmirst par vissvētāko.

Mācītājs uzskata, ka viņa modernā izturēšanās, kas aizgūta no kāda 19. gadsimta itāļu mācītāja Džona Bosko (Saint John Bosco), varētu uzlabot saikni ar jauniešiem un aicināt viņus pievienoties baznīcai. Arī viņa priekštecis ir uzrunājis jauniešus ar dažādām spēlēm un rotaļām.

Savas sportiskās iemaņas Lendavī ieguvis jau tīņa gados, kad vēl nebija kļuvis par mācītāju. Bet tagad, slavinot Dievu, viņš atkal vēlas būt uz riteņiem.

Līdz šim viņa aktivitātes ir pārliecinājušas tikai trīs jaunus zēnus, kuri nekad iepriekš nebija nākuši uz baznīcu.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu