Spruktam vārti un rezultatīva piespēle AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas izlases hokejists Jānis Sprukts piektdien guva vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē, tomēr viņa pārstāvētā Ročesteras "Americans" vienība savā laukumā ar 3:4 (1:1, 1:2, 1:1) piekāpās Sirakrūzas "Crunch" komandai.

Sprukts pirmās trešdaļas 17.minūtē, "Americans" klubam spēlējot vairākumā, rezultatīvi asistēja savam komandas biedram, kad tas panāca 1:1, bet trešās trešdaļas 11.minūtē Latvijas hokejists guva savas komandas trešos vārtus, sasniedzot 3:4.

Šajā spēlē Sprukts izdarīja divus metienus pa pretinieka vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Bingemptonas "Senators" vienība, kas izbraukumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica Toronto "Marlies" klubu.

Daugaviņš šajā mačā ar rezultativitātes punktiem un soda minūtēm neizcēlās, izdarīja vienu metienu pa pretinieka vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Vēl vienā spēlē uzvaru izcīnīja Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais Filadelfijas "Phantoms" klubs, kas savā laukumā ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) pārspēja Bridžportas "Sound Tigers" komandu.

Bārtulis šajā spēlē izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu