Džeksona māte: mans dēls bija atkarīgais

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maikla Džeksona māte Keterīna Džeksone (Katherine Jackson) Opras Vinfrijas (Oprah Winfrey) sarunu šovā atzina, ka viņas dēls bija atkarīgs no plastiskās ķirurģijas.

Džeksona atkarība un tēva sodi

Kā atklātā intervijā atzina popzvaigznes māte, Džeksona apsēstība ar sava izskata maiņu sākās ādas slimības vitiligo dēļ.

"Viņš negribēja izskatīties kā raiba govs," sacīja Džeksone. "Es tiešām nezinu, ko viņš izdarīja, lai to manītu, taču viņš to izdarīja."

1993.gadā popmūzikas karalis apgalvoja, ka savas dzīves laikā pārcietis tikai divas plastiskās ķirurģijas operācijas, taču, pēc viņa mātes vārdiem, tā nav tiesa. "Viņam bija vairāk nekā divas, viņam tikai bija kauns atzīties. Esmu dzirdējusi, ka cilvēki kļūst atkarīgi no plastiskās ķirurģijas, un domāju, ka tieši tas notika ar viņu."

Keterīnai intervijā pievienojās arī viņas vīrs Džo, kuru viņa piespieda atzīt, ka bērnībā viņš sitis Maiklu un pārējos bērnus. Kad Opra jautāja, kā viņš sodīja bērnus, Džo Džeksons sāka to noliegt, taču iejaucās Keterīna, teikdama: "Tu to varētu arī atzīt, tā melnie cilvēki audzināja savus bērnus. Viņš lietoja siksnu."

"Es nenožēloju pēršanu," atzina Džo. "Tas viņus pasargāja no cietuma."

Džeksona bērni: viņš bija vislabākais tētis pasaulē

Intervijā piedalījās arī Maikla Džeksona bērni, kas atcerējās viņu kā normālu tēvu. "Man šķita, ka neviens nesaprot, cik labs tēvs viņš bija. Es teiktu, ka viņš bija vislabākais pavārs pasaulē," teica viņa 12 gadus vecā meita Perisa. "Viņš bija pavisam normāls tētis, ja neskaita to, ka viņš bija vislabākais tētis pasaulē."

"Viņš centās mūs uzaudzināt tā, lai mēs nezinām, kas viņš ir, taču šajā ziņā viņam neveicās pārāk labi," piebilda Perisa.

Keterīna Džeksone atzina, ka visi trīs bērni daudz runā par savu tēvu. "Perisa ir ļoti emocionāla. Viņa runā par viņu visu laiku. Uz visām bildēm viņas guļamistabā ir Maikls," atklāja Keterīna.

Maikls Džeksons nomira pagājušā gada 25.jūnijā no spēcīgas pretsāpju līdzekļu devas, ko viņam injicēja viņa ārsts Konrāds Marijs. Marijam izvirzītas apsūdzības dziedātāja nonāvēšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu